Ви не знали про цей трюк із цибулею: простий лайфхак зробить страви неймовірно смачними

Читать на русском
Автор
Просто приготуйте таку цибулю і додавайте її у страви
Просто приготуйте таку цибулю і додавайте її у страви. Фото 24 канал

Карамельна цибуля значно смачніша, ніж звичайна смажена

Цибуля входить до складу переважної більшості страв у практично всіх світових кухнях. Найчастіше її обсмажують. Ми розповідали, як зробити фарш соковитим. Тепер розповімо, що варто зробити з цибулею перед приготуванням.

Карамелізована цибуля – це справжній делікатес, який додасть особливий смак будь-якій страві. Про це розповіли на bonappetit.com.

Чому варто карамелізувати цибулю перед додаванням до страв?

Карамелізована цибуля — ідеальний додаток для супів, сендвічів та бургерів, м’яса і навіть піци. Її ідеально збалансований смак працює практично з усіма продуктами і відмінно їх доповнює. Просто додайте цю цибулю в будь-яку страву, де потрібна смажена цибуля — і ви отримаєте новий неповторний відтінок смаку.

бургер з карамелізованою цибулею
shuba.life / З цією цибулею все буде смачнішим

Як карамелізувати цибулю

Вам знадобиться цибуля (краще біла або жовта), вершкове масло та сіль. З цим набором процес триває довго, але можна його прискорити, додавши ще цукру.

Наріжте цибулю і розтопіть вершкове масло у сковороді. Починаємо з невеликої кількості цибулі. Готуємо, помішуючи, до м'якості. Додаємо решту цибулі порціями, кожного разу добре перемішуючи. Коли вся цибуля уже в сковороді, зменшуємо вогонь до мінімуму і тушкуємо цибулю, регулярно помішуючи, до бажаного ступеня карамелізації. Час залежить від того, якими шматками нарізано цибулю.

Регулярно помішуйте цибулю, щоб вона не пригоріла і карамелізувалася рівномірно. Такої цибулі можна зробити більше і зберігати в холодильнику, використовуючи за потребою. Також ми розповідали, як відмити руки після грибів.