Вийшов дубльований трейлер нового Дедпула (відео)

Читать на русском
Автор
Українські кіномани побачать фільм у липні 2014 року
Українські кіномани побачать фільм у липні 2014 року. Фото Скріншот YouTube

Marvel представили перший трейлер фільму "Дедпул та Росомаха"

Під час важливої спортивної події у США Super Bowl, 12 лютого, традиційно показали трейлери найочікуваніших фільмів року. Серед них кіновсесвіт Marvel представив перший трейлер фільму "Дедпул і Росомаха" (Deadpool & Wolverine). Відомо, що в український прокат стрічка вийде 25 липня 2024 року.

За трейлером можна зрозуміти, що сюжет розвиватиметься навколо подій, що відбуваються через кілька років після другого фільму. Вейд Вілсон, він же антигерой Дедпул, спокійно живе щасливе життя зі своєю обраницею Ванессою. Однак його раптово викрадають члени угруповання "Управління тимчасовими змінами" і змушують брати участь у серйозній місії крізь мультивсесвіт. Проте головною перешкодою на шляху стане зустріч із Росомахою.

Виконавцем головної ролі Дедпула став актор Райан Рейнольдс, як і в попередніх частинах 2016 та 2018 року. До речі, актор також став продюсером та одним зі сценаристів стрічки. А роль Росомахи вже традиційно зіграв Х’ю Джекман, який вперше приміряв на себе це амплуа ще 2000-го року.

Режисером фільму "Дедпул та Росомаха" став Шон Леві, який відомий своїми роботами "Персонаж", "Проект Адам", "Ніч у музеї" та "Рожева пантера" та іншими.

Зазначимо, що українські кіномани дуже іронічно відреагували на перший трейлер "Дедпул та Росомаха". Багато хто з тих, хто очікує на прем’єру, яка відбудеться 25 липня 2024 року, відзначили в коментарях, що тепер потрібно лише дожити. З огляду на українські реалії звучить це сумно та іронічно одночасно.

дедпул та росомаха трейлер

Раніше "Телеграф" розповідав, що українців підкорює комедійний трилер "Солтберн". Чому його варто подивитися?