Екснардеп-утікач Онищенко показав доньку від 26-річної російської моделі (фото)

Читать на русском
Автор
2250
Онищенко зустрічається з російською моделлю Новина оновлена 16 лютого 2024, 09:48
Онищенко зустрічається з російською моделлю. Фото Колаж "Телеграф"

52-річний колишній нардеп перебуває у стосунках з 26-річною моделлю з Росії.

У день всіх закоханих екснардеп Олександр Онищенко, який втік із України, опублікував в соцмережах родинне фото. На ньому він позує з молодою обраницею та, ймовірно, їхньою спільною донькою. Фото зроблене у Порто Черво — фешенебельному італійському морському курорті на півночі Сардинії.

Фото на курорті Порто Черво
Фото на курорті Порто Черво

Як вдалося встановити "Телеграфу", супутницю Онищенка, ймовірно, звати Дар’я Вакуліна. Дівчина – модель, і хоча зараз на її сторінці в Instagram вказано, що Дар’я співпрацює з італійськими модельними агенціями, свою кар’єру вона починала у Росії. Родом Вакуліна з Санкт-Петербурга – про це свідчать дані її старого профілю в російських соцмережах.

Профіль Дар'ї Вакуліної у російській модельній агенції
Профіль Дар'ї у російській модельній агенції
Профіль Дар'ї Вакуліної в Instagram
Профіль Вакуліної в Instagram

На сторінці 26-річної моделі – багато фото з різних куточків світу – Мальдіви, Італія, Франція. Та влітку 2022 року Дар’я постила світлини з Росії. Одну з них промовисто підписала "Московушка любимая".

Дар'я Вакуліна у Москві
Фото у Москві

Про народження доньки Вакуліна повідомила своїх підписників у жовтні 2021 року. Тоді ж про народження дитини оголосив і Олександр Онищенко. Дівчинку назвали Вероніка.

Дар'я Вакуліна з донькою
Дар'я Вакуліна з донькою

З відкритих джерел відомо, що у 54-річного екснардепа, окрім маленької Вероніки, є ще троє дітей від різних шлюбів. Зокрема, син Олександр від колишньої моделі Ксенії Кузьменко та син Роман від гімнастки Ганни Різатдінової.

Що відомо про одіозного екснардепа Онищенка?

Колишнього народного депутата звинувачують у створенні "газової схеми", учасники якої в період з січня 2013 року по червень 2016 року незаконно заробили понад 1,6 млрд гривень на реалізації природного газу.

Онищенко виїхав з України в липні 2016-го і був оголошений у національний розшук в серпні того ж року.

У грудні 2019 року Онищенка затримали в Німеччині, але наприкінці травня 2020 року німецький суд відхилив прохання України про екстрадицію ексдепутата. Надалі Німеччина відмовила Онищенку в притулку і попросила виїхати.

У січні 2021 року проти нього було запроваджено персональні санкції Міністерства фінансів США за втручання в американські вибори та участь в російській мережі зовнішнього впливу.

Того ж року стало відомо, що колишній парламентар отримав російське громадянство. Як він сам аргументував – щоб виступати за збірну РФ з кінного спорту. За повідомленнями ЗМІ, додатково Онищенко отримав македонське громадянство.

2023 року Спеціалізована антикорупційна прокуратура запросила для Олександра Онищенка 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" публікував добірку найкращих образів Олени Зеленської за 2023 рік.