Розкішні сумки від дизайнерів модних домів, які мають бути у вашому списку Must Have (фото)

Читать на русском
Автор
718
Трендова сумка ідеально доповнить образ
Трендова сумка ідеально доповнить образ. Фото Freepik

У сезоні весна-літо 2024 сумка з ланцюгами повинна бути у вашому гардеробі

При формуванні весняно-літнього гардероба важливо звернути увагу не лише на новий одяг та взуття, а й на модні аксесуари. І однозначно розглянути трендові сумки.

Попри актуальність мінімалізму та естетики "тихої розкоші" цього сезону, деякі дизайнери створюють із сумок справжню прикрасу. Vogue.ua пропонує добірку фантастично розкішних сумок на весну та літо.

Які сумки будуть модними у 2024 році — фото

Модель сумки з ланцюгом офіційно визнана найбільш затребуваною цього весняно-літнього сезону, тому однозначно варто включити її до свого гардероба. Почнемо з популярної it-сумки цього сезону – Loewe Squeeze. Ця нова сумка логічно продовжує спадок іспанського бренду після успішного аксесуара Puzzle. Виготовлена з м’якої шкіри наппа, вона має "рюшистий" силует і ремень-ланцюжок, вперше представлені в колекції осінь-зима 2023/2024, а в новому сезоні вона отримала свіжі колірні варіації.

модна сумка з ланцюгами
Сумки Loewe. Фото: Vogue.ua

Металева фурнітура стала центральним елементом у колекціях різних брендів – наприклад, як масивні ручки-ланцюги на мікросумках Valentino. Дизайнер Michael Kors вшанував естетику 1970-х років та атмосферу танцполу Studio 54, представивши блискучі сумки із золотими декоративними ланцюжками, які відлунням повторюють пояси з цієї колекції.

трендова сумка на весну 2024
Valentino. Фото: Vogue.ua
золота сумка з ланцюгами
Michael Kors Collection. Фото: Vogue.ua

Chanel запропонувала маленьку вечірню сумку з перлинами та ланцюгами, тоді як Louis Vuitton представили сумку-циліндр із монограмою та ланцюгом замість ручки. Якщо незвичайні форми, маленькі розміри та яскраві кольори не зовсім ваш вибір, то XXL сумка з колекції Givenchy або чорний бокс через плече від Schiaparelli будуть більш на ваш смак.

сумка від Chanel з ланцюжком
Chanel. Фото: Vogue.ua
Луї Віттон модна сумка
Louis Vuitton. Фото: Vogue.ua
Модна сумка Живанші
Givenchy. Фото: Vogue.ua
сумки у тренді 2024
Schiaparelli. Фото: Vogue.ua

Раніше "Телеграф" розповідав, які ще сумки будуть модними у 2024 році. Якщо з ланцюгами не зовсім ваш стиль, дивіться велику добірку інших трендових моделей!