Квіткові прикраси та окуляри у великій оправі: які аксесуари у тренді у 2024

Читать на русском
Автор
Трендові аксесуари у 2024
Трендові аксесуари у 2024. Фото freepik.com

Цьогоріч в моді яскраві та акцентні аксесуари

Аксесуар — невіднятна частина образу, що робить його довершеним. Без прикрас аутфіт може виглядати неповним. Раніше ми розповідали, які поєднання кольорів модні у 2024. Тепер поговоримо про найтрендовіші аксесуари цього року.

Будь-який простий образ можна зробити яскравим та розкішним за допомогою аксесуарів. Які прикраси будуть у тренді 2024-го, розповіло видання Business Insider.

Наймодніші аксесуари у 2024

Яскраві ремені із пряжками

Великі пряжки були актуальними у нульових, однак мода циклічна, тому такий акцентний аксесуар повертається у тренди. Такі ремені — ідеальний спосіб надання будь-якому образу особливості та підкреслити стиль.

Ремінь з яскравою пряжою
Ремні з яскравими пряжками зроблять ваш образ особливим

Сумки через плече

Цей аксесуар завжди у моді, але в різних інтерпретаціях. Цього року сумки через плече займають перше місце серед трендових аксесуарів. Вони надзвичайно практичні та красиві.

Сумка через плече
Сумка через плече знову у трендах

Текстуровані кепки

Такий аксесуар дає можливість комбінувати тканини. Може бути кепа з деніму, кашеміру чи вельвету — залежить від ваших вподобань. Такий аксесуар можна комбінувати як зі спортивними образами, так і з більш повсякденними.

Кепка з вельвету
Кепка з вельвету - тренд 2024

Квіткові аксесуари

Цей тренд був актуальним у 2023, він не залишить нас і в 2024. Квіткові аксесуари можна вплітати у волосся або ж носити як кольє — все залежить від вашого вибору. Головне — образ повинен бути простим, щоб квіткова деталь була акцентною.

Квітковий чокер
Квіткові аксесуари не залишають тренди у 2024

Максималістичні окуляри

Цьогоріч можна забути про мінімалізм у виборі окулярів. Обирайте окуляри яскравих кольорів та у великій оправі. Такий аксесуар зробить вас особливою. А також вони захищають очі від сонця, що робить їх не лише стильними, а й практичними.

Кольорові окуляри
Яскраві окуляри - тренд 2024

Раніше "Телеграф" розповідав, які сумки у моді цього року. Ми поділилися, на які аксесуари варто звернути увагу у 2024.