"Брендові речі - ганчірки": Лукашенко розкритикував молодь і насмішив мережу (відео)

Читать на русском
Автор
777
Олександр Лукашенко
Олександр Лукашенко. Фото росЗМІ

Білоруські бренди вже теж "нормально шиють", проте молодь не хоче одягатися у вітчизняний одяг, вважає Лукашенко

Лукашенко розкритикував білоруську молодь, яка хоче одягатись у дорогі західні бренди. На думку самопроголошеного президента, через це Білорусь може "дострибати до України".

Про це він заявив на нараді ректорів вищої освіти. Білоруський диктатор каже, що брендові речі — це ганчірки.

"Одягнутися вся молодь наша хоче ух як. Я президент так не одягаюсь, як деякі звичайні молоді люди. Називають ці імпортні бренди та інше. Ну наші нормально вже шиють — ні, треба там. А навіщо тобі ця ганчірка?", — заявляє Лукашенко.

Окрім цього, його здивував той факт, що у США мільярдери одягаються у простий одяг. А наприкінці свого спічу раптово згадав про Україну. Лукашенко додав, що білоруські бренди вже теж "нормально шиють", проте молодь не хоче одягатися у вітчизняний одяг.

"Молоді треба відверто про це говорити, що ж ми обманюємо самі себе. Хочемо дострибати до України? Повірте, це легко. Ось ще один необережний крок і ми там. Хтось відсидиться? Ні", — заявив Лукашенко на нараді з освіти.

Його заяву вже встигли прокоментувати люди.

Раніше "Телеграф" писав, що Лукашенко з Путіним на концерті розповіли про "боротьбу з нацизмом" та "спадкоємців переможців". Перед його початком Путін знову повторив наратив пропаганди про те, що не Росія веде загарбницьку війну, а лише захищається від "західної агресії", в якій він традиційно звинуватив деяких "нацистів".