Бідні люди ніколи не вкладатимуть гроші в ЦЕ: що треба купувати, щоб розбагатіти

Читать на русском
Автор
1133
Речі, які завжди купують багаті люди
Речі, які завжди купують багаті люди. Фото ru.freepik.com

Бідні люди можуть заробляти мало через неправильне мислення

Є речі, які завжди готові купувати багаті люди, однак бідні ніколи не зважаться на їх придбання. І річ навіть не в тому, що людям середнього достатку не вистачає грошей, а в мисленні. Бідних людей від багатих відрізняють звички, а не розмір заробітків.

Саме ці покупки та інвестиції допомагають багатим людям примножувати свої статки. Про це розповіли на newtraderu.com.

Покупки багатих людей

Інвестиції в навчання та освіту

Для багатих людей особистісний розвиток та безперервне навчання — це ключ до успіху. В той час багато людей середнього класу вважають освіту після школи фундаментом і зупиняються на ній. Людина, яка постійно навчається, отримує в подальшому житті набагато більше можливостей.

Нові враження і подорожі

Часто представники середнього класу обирають миттєві задоволення, які хоч і приносять нові враження, але не мають великої цінності. Заможні в той час обирають для себе коштовні поїздки, екзотичні місця, вишукані страви в ресторанах та подорожі. Такі унікальні витрати забезпечують тривале задоволення, ніж будь-які матеріальні блага.

Інвестиції у високоякісні активи

Якщо бідні люди здійснюють необдумані покупки і намагаються потішити своє его дорогими матеріальними речами, багаті вкладають гроші у високоякісні активи. Таким чином вони примножують свої доходи, очікуючи, що активи піднімуться в ціні. Поширені приклади — нерухомість, витвори мистецтва, предмети колекціонування.

Раніше "Телеграф" розповідав, як стати багатим у два кроки. Ми поділилися фінансовими лайфхаками.