Усик — Ф’юрі: букмекери спантеличили прогнозом на бій

Читать на русском
Автор
618
Олександр Усик із командою
Олександр Усик із командою. Фото instagram.com/usykaa

Британець — фаворит, але шанси боксерів дуже близькі

Олімпійський чемпіон, чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF та IBO у суперважкій вазі Олександр Усик (21-0, 14 КО) продовжує підготовку до історичного бою за звання абсолютного чемпіона світу у гевівейті з володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі (34 1, 24 КО). Букмекери вважають "Циганського короля" фаворитом поєдинку.

Про це повідомляє favbet. Фахівці хоч і віддають перевагу британцю, проте ближче до бою шанси українця зростають.

На перемогу Усика аналітики пропонують зробити ставку з коефіцієнтом 2,20 (імовірність 45% при маржі букмекерів 3%). Водночас успіх Ф’юрі оцінюється коефіцієнтом 1,88 (53%), нічия малоймовірна — коефіцієнт 17.00 (5%).

Додамо, фахівці вважають найімовірнішим результатом поєдинку – перемогу Тайсона за очками (коефіцієнт 2,65). Подібний успіх Олександра менш ймовірний (3,10). Нокаут від Ф’юрі (5,00) також імовірніший, ніж від Усика (6,00).

Зазначимо, шоу боксу Усик — Ф’юрі відбудеться 17 лютого 2024 року в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Останній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Леннокс Льюїс ставить на свого співвітчизника. Напередодні британець порівняв бій Олександра з Тайсоном із дуеллю кролика та жирафа.