Помер легендарний воротар "Реала", який відіграв 18 сезонів за клуб

Читать на русском
Автор
543
Мігель Анхель
Мігель Анхель. Фото realmadrid.com

Футболіст працював у структурі клубу та після завершення кар’єри

У вівторок, 6 лютого, на 77-му році життя помер знаменитий голкіпер мадридського "Реала" та збірної Іспанії Мігель Анхель Гонсалес Суарес. Напередодні не стало легендарного шведського нападника, який був останнім живим учасником фіналу ЧС-1958.

Про смерть легенди клубу повідомляє пресслужба Вершкових на своєму офіційному сайті. Мігель Анхель практично все своє життя був пов’язаний із "Реалом".

За 18 сезонів, у яких Анхель носив футболку Королівського клубу (з 1968 по 1986 рік), він виграв 2 Кубки УЄФА, 8 разів ставав чемпіоном Іспанії, 5 разів виграв Кубок Короля.

Мігель Анхель грав у Реалі протягом 18 сезонів

Після завершення кар’єри Мігель продовжував працювати в "Реалі", обіймаючи різні посади. Спочатку як представник команди, потім як тренер воротарів та, нарешті, як директор тренувальної бази клубу. У грудні 2022 року колишній воротар оголосив, що страждає на БАС (бічний аміотрофічний склероз).

Нагадаємо, на початку 2024 року помер легендарний німецький футболіст та знаменитий тренер Франц Бекенбауер. Крім того, у січні цього року не стало найкращого бомбардира в історії збірної Італії Луїджі Ріви.