"Ми молитимемося за Ф’юрі": у команді Усика висловилися про перенесення бою за титул абсолютного чемпіона

Читать на русском
Автор
Усик буде повністю готовий до бою у травні
Усик буде повністю готовий до бою у травні

Промотурі Усика стверджує, що затримка ніяк не вплинула на підготовку українського чемпіона.

Промоутер українського чемпіона світу з боксу у суперважкій вазі за версіями WBA, WBO та IBF Олександра Усика (21-0, 13 КО) Олександр Красюк розповів, що вони з Усиком моляться за здоров’я володаря поясу WBC Тайсона Ф’юрі (34-0-1, 24) KO) після його травми в спарингу.

Про це він повідомив у коментарі talkSPORT, щодо підготовки українця до бою. При цьому, Красюк зазначив, що напевно звертається "від імені вболівальників усього світу".

"Я, напевно, передам послання всіх уболівальників по всьому світу. Ми молитимемося за Тайсона Ф’юрі та його здоров’я. Ми сподіваємося, що він буде готовий на 100 відсотків до 18 травня і бій обов’язково відбудеться. Це наше бажання, наша воля, наше прагнення, і весь світ хоче побачити, хто найкращий важкоатлет у світі – Олександр Усик", – сказав промоутер.

Красюк стверджує, що затримка ніяк не вплинула на підготовку Усика: українець продовжив спаринги після того, як йому повідомили про травму Фьюрі. "У Олександра все чудово. Він мав битися цієї суботи, але, на жаль, не буде, і ми всі знаємо причину цього. Але він професіонал високого рівня. Він прийняв цю новину з посмішкою на обличчі і з повним розумінням того, що відбувається. Так що для нього це буде ще одне випробування, але він готовий до труднощів у своєму житті. Так що нічого особливого не змінилося. Єдина зміна – це дата, решта залишилася колишньою", – додав промоутер.

Усик і Ф’юрі мали битися за всі чотири пояси 17 лютого в Саудівській Аравії. Бій перенесено на 18 травня через травму Ф’юрі, яку британець отримав на тренуванні.

Матеріал опублікований російською мовою — читати мовою оригіналу