Букмекери змінили прогноз на бій Усика та Ф’юрі після його перенесення

Читать на русском
Автор
Усик і Ф’юрі мають приблизно рівні шанси
Усик і Ф’юрі мають приблизно рівні шанси. Фото instagram.com/toprank

Букмекери все ще не можуть виділити явного фаворита

Бій за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі між британцем Тайсоном Ф’юрі та українцем Олександром Усиком пройде 18 травня. Спочатку його планували провести 17 лютого, але через травму британця його перенесли.

Букмекери з Favbet після останніх подій знизили шанси Ф’юрі, практично зрівнявши їх із шансами українця. Тепер на перемогу Ф’юрі вони пропонують коефіцієнт 1,93, тоді як до перенесення бою на його тріумф пропонували 1,88.

Що стосується можливої перемоги Усика, то на неї можна поставити з коефіцієнтом 1,95. Раніше ж шанси українця оцінювали котируванням 2,20. Таким чином, травма британця позначилася на котируваннях, і тепер букмекери ще менше вірять у його успіх.

Водночас букмекери пропонують коефіцієнт на дострокову перемогу "Циганського короля" на позначці 4,75. Дострокова перемога українця оцінюється ще вищим коефіцієнтом 5,50. На те, що британець переможе за очками, ставки приймають із коефіцієнтом 2,75. Разом з тим на перемогу Усика за очками можна зробити ставку з коефіцієнтом 3,00.

Раніше "Телеграф" писав про те, що промоутер Ф’юрі знайшов слабке місце біля Усика.