Філатов накинувся з критикою на Магучіх: нагадав про долю Бубки

Читать на русском
Автор
4103
Ярослава Магучіх Новина оновлена 07 липня 2024, 23:16
Ярослава Магучіх

Мер Дніпра нагадав, як спортсменка обіймалася з росіянкою

Мер Дніпра Борис Філатов розкритикував українську стрибунку у висоту Ярославу Магучіх. Це сталося після того, як вона встановила світовий рекорд на турнірі етапу "Діамантової ліги".

За його словами, радість десятків тисяч українців щодо перемоги Магучіх викликає у нього "розчулення". Про це він написав у своєму telegram-каналі.

Зокрема, Філатов нагадав, як підтримав спортсменку після скандалу зі спільним фото з росіянкою Марією Ласіцкене, коли на неї обрушилася хвиля хейту.

"У відповідь, "дівчинка наша" буквально через пару років зраджувала, брехала і відверто маніпулювала в інтерв’ю", — сказав він.

Мер Дніпра також додав, що вміння високо стрибати не робить порядною людиною та нагадав про долю Сергія Бубки.

Журналісти стверджують , що компанії Бубки можуть співпрацювати з Росією , при цьому вони уклали нові контракти із загарбниками влітку 2023 року. Сам спортсмен каже, що це неправда і жодного бізнесу на окупованих територіях він не має. При цьому в ЗМІ встановили, що він виїхав з України 2022 року і з того часу не повертався.

Як повідомлялося раніше, на Олімпійських іграх у Токіо-2020 українська легкоатлетка Ярослава Магучіх потрапила у гучний скандал. Камери зафіксували, як вона обіймається з російською спортсменкою Марією Ласіцкене, яка, до того ж є довіреною особою російського диктатора Володимира Путіна. Магучіх після цього повідомила, що тяжко пережила скандал.