Буде кращим за Stradale: Ferrari випустить ще один унікальний суперкар

Читать на русском
Автор
Спорткар Ferrari
Спорткар Ferrari. Фото Ferrari

Цей Ferrari може виявитись ексклюзивним

Минулого тижня італійський бренд авто Ferrari подав до Бюро патентів та торгових марок нову заявку. Її назва — Ferrari PB24.

Ймовірно, у компанії є плани з розробки унікального спорткара, схожого на торішній Ferrari KC23. Про це повідомляє CarBuzz.

Що відомо про Ferrari PB24

Ferrari PB24

Ferrari уже не раз використовувала у патентах назви з двох літер та двозначних цифр. В основному — для серійного виробництва. Зазвичай цифри представляють рік, тому логічно припустити, що новий суперкар з’явиться у цьому році.

Є ще один варіант, який полягає в тому, що хтось з ініціалами РВ замовив унікальний автомобіль. Проте це тільки припущення. Заявку на торгову марку було подано разом з патентуванням дизайну КС23. Можливо, один з відділів італійського виробника створює одразу два унікальних проєкти.

КС23 створили на базі перегонового спорткара Ferrari 488 GT3 Evo. Він отримав зовсім інший кузов. Можливо, РВ24 також виявиться спецверсією авто. Якщо це так, то за основу можуть взяти Ferrari 296 GT3, змінивши інтер’єр, форму кузова, фари тощо. У будь-якому випадку, нове авто буде унікальним та ексклюзивним.

Минулого року Ferrari також запатентувала кілька назв, які, ймовірно, належать авто. Це Milano, Mugello та Montecarlo. Можливо, у Ferrari працюють над створеннями нових унікальних спортивних автомобілів. Проте у компанії тримають цю інформацію в надзвичайній секретності.

Раніше "Телеграф" писав, що в Україні продають старий суперкар за 3 мільйони доларів. Це концептуальна і вельми ексклюзивна модель.