У цьому році Ferrari випустить 3 моделі авто: якими вони будуть

Читать на русском
Автор
Ferrari  F250
Ferrari F250. Фото motor1

Хоча справи у компанії йдуть не дуже

У Ferrari підбили попередні підсумки за 2023 рік. Під час конференції у компанії розповіли, що протягом року продали майже 14 тисяч автомобілів.

Це на 3% більше, ніж торік. Про це повідомляє профільне видання Motor1.

Всупереч тому, що великого приросту у рівні продажу не було, компанія планує випустити аж 3 нові моделі. Звісно, це тримають у секреті, але деякі відомості все-таки є.

Що відомо станом на зараз

F250

По-перше, протягом наступних 11 місяців має вийти гіперкар Ferrari. Він уже позував на шпигунських фотознімках у вигляді прототипу з серійним кузовом. Зараз це авто фігурує під назвою F250.

У нових звітах йдеться про те, що новий гіперкар буде оснащений гібридним двигуном з подвійним турбонаддувом V6. Ймовірно, вийде також купе, виробництво якого розпочнеться у 2024 році. Модель ХХ може вийти аж у 2027 році, а кабріолет — у 2028.

F250

Цього року також дебютує автомобіль, що замінить 812 Superfast. Він матиме легендарний атмосферний V12. Якою буде третя машина, наразі не зрозуміло. Ймовірно, це буде Icona, похідна від Purosangue, чи якась зовсім нова модель. Та це точно не буде електрокар, оскільки перший має вийти у 2025 році.

Раніше "Телеграф" писав про 5 кращих гібридів, які підзаряджаються від Мережі. Вони потужні і економні.