"Набираємо сніг у відерце": у Севастополі повністю відключили воду, школи закриваються, бізнес зупиняється (відео)

Читать на русском
Автор
687
Фото: pixabay.com Новина оновлена 22 січня 2024, 16:10

Окупанти не можуть подолати проблеми води у Криму

В окупованому Криму, який і так регулярно залишається без води, знову лихо. Місцева псевдовлада тепер залишила без хоч якогось водопостачання весь Севастополь. Через це у місті закривають школи та зупиняють бізнес.

Про це повідомляють росЗМІ, посилаючись на новий указ псевдогубернатора Севастополя Развожаєва. Згідно з документом, у Севастополі подачі води від сьогодні взагалі не буде. Включити її обіцяють у середу і то орієнтовно лише надвечір. Людей просять запасатися водою, а мережею вже гуляють відео, як кримчани топлять сніг, щоб вижити.

За словами "влади" Севастополя, причиною для комунального колапсу є погода. Мовляв, випало багато снігу, потім він розтанув і утворився різкий приплив брудної води з гір у річку Чорну. Через це, кажуть окупанти, вода стала бруднішою у 60 разів і тепер вони нібито її чистять. А водопостачання тепер зовсім не буде.

"До 20:00 середи, 24 січня, води не буде. Усі, хто може, мають зробити запаси води. Водоканалу доручив ще раз опрацювати логістику підвезення води до житлових будинків", — кажуть "чиновники".

У зв’язку з тотальним відключенням води у місті з майже півмільйонним населенням не працюватимуть освітні заклади. Приватному бізнесу рекомендують йти на вихідні з 13:00 22 січня. Також не будуть роботи органи "влади" та установи соціальної сфери та культури.

Тут варто зазначити, що з водою у Севастополі проблеми вже довгий час, але тотального відключення до цього не було.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Крим накрила масштабна повінь.