"Україні потрібна свіжа енергія": Зеленський висловився про відставку Лапутіної

Читать на русском
Автор
Вечірнє звернення Володимира Зеленського
Вечірнє звернення Володимира Зеленського. Фото Screenshot

Президент згадав про "кроки перезавантаження"

Президент Володимир Зеленський відреагував у своєму традиційному вечірньому зверненні на відставку міністерки у справах ветеранів Юлії Лапутіної. Заяву про звільнення вона подала сама, 5 лютого.

У своєму зверненні до українців президент держави, зокрема, наголосив на важливості "кроків перезавантаження". Зеленський згадав, що обговорив питання посилення політики ветеранів з прем'єр-міністром Денисом Шмигалем, які розв'яжуть проблеми у цій сфері та нададуть впевненості людям.

"При всій повазі до пані-міністра це питання виключно менеджменту. Україні потрібні сила, свіжа енергія і достатнє лідерство в кожній сфері. Ми повинні перемогти в цій війні. І зробити цього року максимум, тобто навіть більше, ніж можливо. Україна переможе", — сказав президент.

Також, варто відзначити, що за словами Зеленського "кроки перезавантаження" будуть не лише у цьому напрямку.

Нагадаємо, "Телеграф" писав про те, що мережею ширяться чутки про ймовірну відставку головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного. Водночас 5 лютого, головнокомандувач ЗСУ привітав з днем народження начальника Генштабу генерал-лейтенанта Сергія Шапталу з днем народження та написав цікаву фразу, яка сколихнула мережу.