"Українські" бомби в Грузії: у Києві прокоментували гучні звинувачення від Тбілісі

Читать на русском
Автор
1150
"Українські" бомби в Грузії: у Києві прокоментували гучні звинувачення від Тбілісі

В Україні сподіваються, що Грузинська сторона утримуватиметься від політизації цієї справи

В українському посольстві відреагували на повідомлення спецслужб Грузії, які заявили, що нібито перехопили вантаж із бомбами з України. Наша держава готова до конструктивної взаємодії.

Про це повідомляє пресслужба посольства України у Грузії. За словами працівників диппредставництва, зараз вони перевіряють вищезгадану інформацію, а також те, що до цих протиправних дій нібито причетні українські громадяни.

Посольство зазначає, що розраховує на те, що Грузинська сторона утримуватиметься від політизації цієї справи.

"Висловлюємо зацікавленість та готовність до конструктивної взаємодії з правоохоронними та іншими компетентними органами Грузії з метою об’єктивного, неупередженого та всебічного з’ясування усіх обставин справи, а також встановлення реальних її організаторів", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 5 лютого Служба держбезпеки Грузії заявила, що нібито перехопила 14 кілограмів вибухівки С4. Згідно з твердженнями грузинських правоохоронців, цей вантаж прямував з України до Воронежа через Грузію. В організації перевезення там підозрюють громадянина України, який раніше був кандидатом у депутати від партії "Слуга народу". Сам він нібито контролював доставку з-за кордону, а перевезенням займалися інші особи, які, можливо, не знали, що везуть.

Зазначимо, що "Телеграф" у своєму матеріалі докладно розібрався у тому, хто це такий.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Грузії звинуватили Зеленського у брехні та вимагають вибачень