Незважаючи на умовний строк: дружина київського наркодилера, яка знімала ППО, виїхала за кордон

Читать на русском
Автор
1849
Незважаючи на умовний строк: дружина київського наркодилера, яка знімала ППО, виїхала за кордон Новина оновлена 12 лютого 2024, 16:52

Є кілька варіантів

Українська блогерка та співачка Інна Воронова, яка влітку 2023 року оскандалилася тим, що знімала роботу ППО та отримала умовний строк за це, поїхала за кордон. Примітно, що її судимість ще не "згоріла".

Так, згідно з інформацією у соціальних мережах Воронової, дружина відомого, у деяких колах, наркодилера Чернецького, зібрала речі, сім’ю та поїхала до однієї з теплих країн. Точне місце, де вона знаходиться, жінка пообіцяла уточнити пізніше.

"Ми переїхали туди, куди мріяв Даня (один із синів — Ред.). Я довго не наважувалася сюди переїхати, але обставини вирішили за мене", — розповідає співачка.

Тут слід зазначити, як раніше ми писали, Інна Воронова влітку 2023 року була засуджена до 5 років позбавлення волі зі звільненням від відбування покарання з випробувальним строком в один рік у справі про відеофіксацію роботи ППО.

Що це означає?

Є кілька варіантів того, як Воронова зі своєю "условкою" могла залишити країну. Варто зазначити, що умовний строк, як правило, разом з цим означає і заборону на виїзд за кордон. Проте це завжди так. Справа в тому, що сам по собі факт умовного строку дає право на виїзд за кордон, якщо на особу не покладено обов’язки щодо відвідування органів пробації тощо. Тобто, суд сам міг з самого початку "відпустити" Воронову.

Другий варіант — якщо ж Воронова все ж таки мала відзначатись у правоохоронців:

  • Тоді Воронова могла самовільно залишити країну і тепер, якщо вона повернеться, то на неї може чекати заміна її умовного строку на реальний.
  • Або слідчий видав їй письмовий дозвіл на виїзд і, по суті, випустив її за кордон.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Інна Воронова вибачилася за те, що виклала в мережу кадри роботи ППО. Вона заявила, що злякалася обстрілу та на емоціях здійснила необдуманий вчинок. Пізніше блогерка вирішила "підняти бойовий дух" українським воїнам своїм еротичним фото. Українці у коментарях обурилися такому вчинку.