"Умєров дозволив поїхати у відрядження": Ломаченко виїхав із країни

Читать на русском
Автор
1178
Василь Ломаченко
Василь Ломаченко. Фото instagram.com/toprank

Боксер готується у США до чемпіонського бою

Віцепрезидент Національної ліги професійного боксу України Аліна Шатернікова розповіла, як ексчемпіон у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко виїхав з України на підготовку до титульного бою з колишнім абсолютним чемпіоном світу у легкій вазі австралійцем Джорджем Камбососом.

Відповідний коментар Шатернікової наводить sport-express.ua. За словами Шатернікової, Ломаченко отримав дозвіл на перетин кордону від міністра оборони Рустема Умєрова, а також від Мінмолодьспорту.

"Вася Ломаченко зараз виїхав, він тренується в США. Я готувала разом із Міністерством молоді та спорту України документи на його виїзд, на дозвіл. Ми спочатку отримали дозвіл від Міністерства оборони України, тому що Василь Ломаченко – солдат військової частини. Тобто Умєров дозволив йому виїхати у відрядження на навчально-тренувальні збори.

А потім через Мінмолодьспорту ми готували документи щодо перетину кордону. Василь поїхав і зараз він готується до поєдинку із Джорджем. Дай Боже, щоб усе склалося. Я теж збираюся на цю битву, мене запросили. Дуже вірю, що цього року Василь Ломаченко знову стане чемпіоном світу з професійного боксу”, – сказала Шатернікова.

Нагадаємо, бій Ломаченко — Камбосос відбудеться 12 травня в Австралії, на кону поєдинку стоїть вакантний титул IBF у легкій вазі. Василя підтримують у РФ, адже він досі не назває росію країною агресором. Зазначимо, що українець Денис Берінчик також отримав шанс стати чемпіоном світу в цьому дивізіоні.