Молодшого Росіта народила у 50 років: як виглядають діти Олега Ляшка та скільки їм зараз років (фото)

Читать на русском
Автор
8523
Олег Ляшко має двох дітей із великою різницею у віці Новина оновлена 16 серпня 2024, 16:52
Олег Ляшко має двох дітей із великою різницею у віці. Фото Телеграф, Getty Images

Мало хто знає, що Олег Ляшко зі своєю дружиною Росітою разом уже понад 20 років

Одіозний український політик Олег Ляшко, котрий під час війни пішов служити у ЗСУ, відома постать на українській політичній арені. Він був депутатом кількох скликань Верховної Ради, а також став героєм безлічі інтернет-мемов. При цьому не всі знають про особисте життя — дружину та дітей, яких у нього двоє. При тому, що сам Ляшко особливо і не приховує цей бік свого життя.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, як виглядають діти та дружина Олега Ляшка, скільки їм років, і що про них відомо.

Дружина Олега Ляшка — Росіта

Незважаючи на різні чутки та упередження, Олег Ляшко демонструє себе як зразковий сім’янин. Він уже понад 20 років живе з жінкою Росітою Сайранен, яка за цей час народила йому двох дітей. При цьому лише у 2018 році політик офіційно одружився із цивільною дружиною Росітою — церемонія розпису проходила в одному із РАГСів Києва 2 червня 2018 року. На момент одруження Росіті було вже 48 років (зараз 53), тоді як Ляшко — 46 років (зараз 51).

Олег Ляшко та Росіта
День розпису Олега Ляшка та Росіти

Відомо, що Олег Ляшко познайомився з Росітою ще в юні роки, 1998 року. Він тоді ходив у гральні автомати, а Росіта там працювала. Як згадувала жінка в одному з інтерв’ю, їхнє знайомство почалося зі скандалу, проте пізніше вони заспілкувалися та сподобалися один одному.

Ляшко та Росіта

Дочка Владислава та син Олександр — як виглядають діти Ляшка

У шлюбі з Росітою, задовго до офіційного розпису, у Олега Ляшка народилася дочка Владислава. Політик не приховував її і час від часу публікував фото з дівчинкою в соціальних мережах, показуючи, як вона росте і дорослішає. Наразі Владиславі Горбенко 22 роки, і залишається загадкою, чому дівчина не носить прізвище батька.

Ляшко дочка
дочка Ляшко

Сина Олександра Росіта народила Олегу Ляшку у 2020 році, коли їй було вже 50 років. Про те, що дитина не від сурогатної матері та не прийомна, свідчать фото вагітної Росіти, які Олег Валерійович публікував у мережі. Наразі хлопчику Сашку вже 4 роки і політик також не соромиться показувати його публіці.

Ляшко син

Раніше "Телеграф" розповідав, як зараз виглядає дружина Юрія Луценка, яка раптово пішла з політики. Ірина Луценко здобула премію "жінка третього тисячоліття".