Куди зник гурт Quest Pistols і чим займаються її солісти

Читать на русском
Автор
841
Quest Pistols дає два-три концерти на місяць і повертатися до України не поспішає
Quest Pistols дає два-три концерти на місяць і повертатися до України не поспішає. Фото прес-служба Quest Pistols

Концерти Quest Pistols за кордоном проходять без ажіотажу

Війна об’єднала учасників першого складу гурту Quest Pistols Show Антона Савлепова, Микиту Горюка та Костянтина Боровського. У середині 2022 року, після того, як з України втік їхній продюсер Юрій Бардаш, вони знову зібралися втрьох і заспівали українською. Однак після цього про них вкрай рідко чути в Україні. Вони, як і низка інших зірок, гастролюють за кордоном і живуть у Європі.

Рідкісні концерти та скандал на Балі

Музиканти зібралися знову разом, після того, як Бардаш набрав новий склад учасників, а потім взагалі, закрив проєкт. Тоді золотий склад гурту вирушили в тур Європою, щоб відзначити своє відродження. Але після цього туру вони в Україну не повернулися і лишилися жити в Європі. Як стало відомо "Телеграфу" Антона Савлепова найчастіше українські блогери зустрічають у Парижі, з чого багато хто робить припущення, що саме там він зараз і живе. Щодо двох інших солістів Микити Горюка та Костянтина Боровського, то наші джерела говорять про те, що один із них зараз перебуває в Німеччині, а інший у Туреччині. Жити вдається саме за рахунок нечастих виступів та заощаджень, які вдалося зібрати ще до війни.

Насправді Quest Pistols Show не надто активно гастролюють. В основному це Європа, де мешкають біженці та емігранти з України, Білорусі та Росії. У середньому виходить 2-3 концерти на місяць. Та й вони проходять без особливого ажіотажу. Винятком став виступ на острові Балі у другій половині літа 2023 року. Це була закрита вечірка, присвячена дню народження бізнесмена Рафаеля Ромена, на якій зібралися як українці, так і росіяни. Причому відомо про це стало з Instagram російської блогерки Роксани Геллер.

Після цього музикантам довелося виправдовуватися. Зокрема, директор групи заявив, що група отримала запрошення виступити тут від українського івент-агенства.

"Аудиторія нам кричала "Слава Україні!" і ці відео також гуляють у мережі. Серед гостей було кілька людей, на кшталт росіян, напевно, ми не знаємо про їхнє громадянство. Вони в руках не тримали паспорт під час заходу", — прокоментував тоді ситуацію менеджмент групи.

Саме після цього всі учасники групи перестали публікувати у себе в Instagram будь-що. Хоча раніше найактивнішим з учасників групи був Антон Савлепов. Він розміщував відео з новою піснею українською мовою "Очі", яку вони виконали разом із Артемом Пивоваровим. А також перекладені на українську старі хіти серед яких "Ти неймовірна".

Крім промо матеріалів, Савлепов також організовував збори грошей на потреби ЗСУ. Зокрема, у день свого народження, 14 червня минулого року, коли йому виповнилося 35 років, він оголосив про збір коштів на джип для гвардії наступу "СПАРТАН". Він пропонував донатити по 35 грн. За добу було зібрано 43,5 тисяч гривень. Чи вдалося співакові зібрати всю суму, невідомо. Решта музикантів лише виставляла відео нових пісень та анонси концертів.

Розбрат у сім’ї

Що ж до особистого життя, то й тут у центрі уваги залишається лише Савлепов. Нещодавно його колишня дружина російська актриса Ірина Горбачова дала скандальне інтерв’ю. З нього стало відомо, що вони з Антоном розлучилися і однією з головних причин стало ставлення до цієї війни.

Музикант не просто підтримує ЗСУ, проводячи іноді збори грошей. Виявилося, що його рідний брат Сергій Строєв перебуває у полоні в окупантів. У середині червня минулого року він виклав відеозвернення до TikTok.

"Я родом із Харківської області. Із початком повномасштабного російського вторгнення мою малу батьківщину було швидко і надовго окуповано. Українці регулярно виходили на мітинги опору. І саме за тверду громадянську позицію окупанти переслідували їх, викрадали, тримали по підвалах і катували. Деякі поверталися морально і катували. Деякі поверталися морально. фізично покаліченими, а про інших досі нічого не відомо.Я особисто знаю, як важко знайти хоча б якусь інформацію про полонених цивільних, їх майже не обмінюють, вони рідко потрапляють у списки і за документами вони фактично не в полоні. родичі, громадяни та патріоти просто зникли безвісти", – сказав артист.

Жодної нової інформації щодо його брата досі не було.

У свою чергу, ексдружина Антона відкрито заявляє про підтримку Росії і говорить про те, що її позиція з приводу повномасштабного вторгнення стала однією з причин розлучення з чоловіком.

Нагадаємо, що зустрічатися вони почали у 2020 році, а весілля зіграли у липні 2021 року у Кападокії. До цього кожен з них мав сім’ї. Горбачова розлучилася у 2018 році, а Савлепов лише у 2020 році.