Крутив роман із Тейлор Свіфт і вимагав персональний літак — 10 фактів із життя Гаррі Стайлза

Читать на русском
Автор
Гаррі Стайлз завжди дивує фанів своїм стилем
Гаррі Стайлз завжди дивує фанів своїм стилем. Фото Getty Images

Гаррі Стайлзу виповнилося 30 років

1 лютого Гаррі Стайлз святкує ювілей, співаку виповнюється 30 років. До цієї дати він підійшов у статусі одного з найпопулярніших європейських співаків, а також вважається найбагатшим артистом Великобританії у віці до 30 років. Його статки оцінюються в 100 млн. фунтів стерлінгів. Окрім цього, він зараз активно підтримує Україну та знімає кліпи у нашого режисера. "Телеграф" підібрав десять найцікавіших фактів із його життя.

Було три батьки

За словами співака, йому довгий час не вистачало тата. Річ у тім, що його батьки розійшлися, коли Гаррі було 7 років. Він разом із сестрою залишився на вихованні матері. Другий шлюб у неї також не склався. Діти часто не приймають нових батьків, проте хлопчикові, навпаки, дуже хотілося, щоб він мав тата. Тому він дуже зрадів, коли мати одружилася втретє. У Гаррі новий вітчим швидко завоював повагу і став для нього прикладом. Крім цього. у нього з’явилася ще одна сестра – Емі.

Конфлікти у One Direction

Коли кар’єра Гаррі тільки починалася, він не справив великого враження на продюсерів. Хлопець прийшов на кастинг у теле-шоу "Х-Фактор" та виконав дві пісні. Проте судді не розглянули у ньому таланту сольного виконавця. Натомість запропонували стати п’ятим учасником сформованого у цьому шоу колективу One Direction. За підсумками конкурсу вони посіли 3 місце. Але головна перемога полягала в тому, що колектив майже відразу після закінчення талант-шоу підписав контракт зі звукозаписною компанією Syco Records, яка належить Саймону Коуелл, їхньому тренеру на проекті "Х-фактор".

Фото: Gatty images
Останнім було прийнято до групи One Direction

Почалося бурхливе життя зірки – концерти, записи, тусовки. Начебто все розвивалося ідеально. Але насправді все було інакше. Усередині групи дуже швидко почалися проблеми. На початку пішов один із солістів, бо не витримав такого напруженого концертного графіка. А потім, у 2016 році, розірвав контракт із продюсером й Гаррі. Причиною стали постійні конфлікти між солістами. Музиканти взагалі не спілкувалися між собою. У персональному райдері Стайлза навіть була вимога щодо надання йому окремого літака під час гастролей. Навіть композиції артисти записували у студії окремо.

Підтримка України

З перших місяців війни співак неодноразово підтримував Україну. Зокрема весь свій гонорар від рекламної кампанії AirPods він перевів на потреби українців. Сума гонорару не уточнюється, але відомо, що всі гроші були надіслані Міжнародному комітету порятунку, глобальній гуманітарній організації, яка надає допомогу біженцям з різних країн, у тому числі тим, що були змушені залишити Україну внаслідок російського повномасштабного вторгнення.

Фото: із відкритих джерел
Неодноразово заявляв про підтримку України

І це була не єдина підтримка виконавця. На багатьох своїх концертах у Європі та США він регулярно виходить у жовто-блакитних костюмах, використовує ці кольори у освітленні сцени та піднімає наш прапор над головою чи пов’язує на мікрофонну стійку.

Кліпи Таню Муіньо

Якоюсь мірою така активна підтримка України пов’язана з тим, що йому вже два кліпи зняла українська режисерка Таню Муїньо. На початку вона зняла йому кліп на пісню "As It Was", який посідає друге місце за кількістю переглядів у YouTube на його платформі — 678,5 млн. Крім цього, це одне з найбільш концептуальних відео цього співака і присвячене складності відносин між людьми. Не дивно, що він потрапив у шорт-лист найавторитетнішої музичної премії Grammy. Щоправда, приз не отримав. Натомість він отримав нагороду іншої авторитетної премії — MTV VMA 2022. Приз отримав український оператор Микита Кузьменко у номінації "Краща операторська робота".

Після цього був ще один кліп на пісню "Daylight". У ньому передається закулісна атмосфера цирку. Тож у день виходу цього відео Таню написала у своєму Instagram.

"Гаррі, немає нічого, що ти не можеш зробити. Політ, біг підтюпцем, їзда велосипедом і конем, ходьба на канаті, танці (і я просто не можу уявити, що ще ти можеш). Це так дивно створювати відео на музику, яка є у ваших коханих. Дякую, що ти є у мене! Дякую вам — дивовижна велика команда, яка зробила це в один шалений день!" — Написала Муніо.

Був у відносинах з Тейлор Свіфт та сестрою Кім Кардаш’ян

Про сексуальну орієнтацію Стайлза ходить багато чуток. А він їх навіть не намагається спростувати. Навпаки, періодично на своїх концертах він висловлює свою підтримку ЛГБТ і в деяких піснях дає недвозначний натяк на те, що він є бісексуальним. Проте настирливим папараці вдавалося отримати докази лише романів із жінками. А їх у нього було багато і найрізноманітніших. Наприклад, будучи ще учасником "X-Фактора", коли йому було всього 16 років він почав зустрічатися з телеведучою Керолайн Флек, яка старша за нього на 14 років. Але менш ніж через 3 місяці вони розійшлися, залишившись у дружніх стосунках.

Так само коротким у нього був роман із Тейлор Свіфт. Однак на те, щоб почати з нею зустрічатися, він доклав багато зусиль. Близько року він надавав їй різні знаки уваги, доки вона не відповіла на це взаємністю. А причина розпусти виявилася дуже банальною — обидва артисти виявилися настільки зайнятими, що у них просто не було часу на часті побачення.

Фото: Gatty images
Відносини з Тейлор Свіфт тривали лише три місяці

Стайлза нерідко бачили в компанії моделі Кари Делевінь, але вони розлучилися так само швидко, як і зі Свіфт.

Один із найтриваліших його романів тримався три роки. Це сталося у 2013 році, коли він почав зустрічатися з Кендалл Дженнер, молодшою одноутробною сестрою Кім Кардаш’ян. На жаль їхній роман супроводжувався частими сварками, розставаннями та наступними примиреннями.

З 2017 по 2018 рік Гаррі зустрічався з франко-американською актрисою та моделлю Victoria’s Secret – Камілль Роу. Але вони розлучилися через ту саму зайнятість.

Три роки тому співак представив громадськості нову пасію — актрису та режисера Олівію Уайлд. Тоді вони разом з’явилися на весіллі його друга та агента Джеффрі Азоффа. Гостям він представляв супутницю саме як свою дівчину. Швидше за все Стайлз відчуває особливі почуття до жінок старших за себе, тому що нова його обраниця виявилася на 10 років його старшою. Але їхні відносини були недовгими — вже через рік вони розлучилися.

Наразі він уже рік зустрічається з організатором заходів Софією Крунич.

Стиль одягу Гаррі Стайлза

Своїм стилем одягу Гаррі Стайлз часто вражає шанувальників та консерваторів. Він часто виходить на сцену чи публічні заходи у чомусь незвичайному. Наприклад, прийшовши на весілля свого друга в класичному костюмі, він дуже швидко переодягся в халат і білі капці з логотипом готелю і ходив так серед гостей, які залишалися в костюмах.

У повсякденному житті та й у деяких кліпах він часто надягає мішкуваті штани з високою талією та перлинні намисто. Після цього у пресі його прозвали "популяризатором мужнього перлинного намиста". Згодом, а точніше, у 2020 році Стайлз шокував публіку тим, що з’явився на обкладинці журналу Vogue у жіночу сукню Gucci.

Фото: Gatty images
Гаррі Стайлз на вечірці суконь

"Не одягаючи [щось], тому що це жіночий одяг, ви закриваєтеся від цілого світу чудового одягу. І я думаю, що найцікавіше зараз у тому, що ти можеш носити те, що тобі подобається. Це не обов’язково має бути X або Y. Ці кордони стають дедалі більш розмитими", — заявив співак.

У 2022 році сукня від Gucci, в якій він з’явився на обкладинці журналу, була включена в експозицію Музею Вікторії та Альберта назвою "Формування мужності: мистецтво чоловічого одягу".

Більше 50 татуювань

Професійні майстри татуажу таких як Гаррі Стайлз називають "партою". Таке прізвисько одержують ті, хто набиває на своє тіло тату хаотично і вони не пов’язані якоюсь єдиною концепцією та не є деталями загального орнаменту. На даний момент у нього їх 52. Хоча, можливо, не всі тату на його тілі можна побачити чи демонстрував співак. Фанати постійно ламають голову, що означає той чи інший малюнок, оскільки Стайлз майже ніколи це не коментує. Наприклад, публіка дуже довго не могла зрозуміти, що означає метелик, який у нього розташований трохи нижче грудей. Дізнавшись, що він викликав бурхливі обговорення і розслідування, співак коротко написав у соцмережі: "Просто метелик".

Фото: Gatty images
Співак попросив не шуакати сенсу у цьому татуюванні

Щодо інших зображень та написів теж виникає багато розмов. Хоча деякі з них можна ідентифікувати, якщо докладно вивчити його біографію. Деякі імена, які в нього набиті, це пам’ять про жінок з якими він зустрічався. Але є і тату, яке, швидше за все, присвячене його бабусі. Йдеться про напис "Мері". У нього не було романів із жінками з таким ім’ям і достеменно відомо, що так звали бабусю.

Є ще одне татуювання, сенс якого практично не викликає сумнівів у фанів. Це цифри 1957 та 1967 на лівій та правій ключицях відповідно. Сенс їх простий, це роки народження батька та матері.

З фільму вирізали гарячі сцени із Гаррі Стайлзом

Співак почав пробувати себе у кіно і перша роль йому вдалася. Він зіграв рядового солдата у військовій драмі Крістофера Нолана "Дюнкерк". Звичайно ж, після цього пішли інші пропозиції. Ось тільки ці картини провалилися у прокаті та викликали багато критики як з боку кіноекспертів, так і звичайних глядачів. Йдеться про психологічний трилер Олівії Уайлд "Не турбуйся, люба", де Гаррі виконав головну роль. Його партнеркою на екрані стала англійська актриса Флоренс П’ю, разом із якою Стайлз записав саундтрек до стрічки – композицію With You All The Time.

Фото: Gatty images
"Дюнкерк" став першим фільмом Стайлза

Проте критику викликало розмаїття відвертих сцен. Їх у результаті прибрали та випустили у прокат не таким провокаційним. Йому вдалося зібрати касу, яка принесла невеликий прибуток завдяки фанбазі співака.

Також він знявся в одній із головних ролей у романтичній драмі "Мій поліцейський", де Гаррі зіграв людину, яка уклала фіктивний шлюб із жінкою заради того, щоб таємно продовжувати стосунки з іншим чоловіком. Однак цей секрет дуже швидко розкривається.

Волосся на благодійність

Заради благодійності зірки часто виставляють на аукціони якісь оригінальні речі зі свого гардеробу. Але часом і просто якісь дрібнички. Все одно фани розкуплять майже все.

Гаррі Стайлз вирішив бути оригінальним і пожертвував своє довге волосся у благодійну організацію Little Princess Trust, яка надає перуки дітям та підліткам, які зіткнулися з випаданням волосся.

Фани. звичайно ж, оцінили цей жест і сприйняли його як символічний вчинок — розставання з One Direction і початок сольної кар’єри. Але в результаті все виявилося прозаїчніше. Він поголив волосся заради ролі у фільмі "Дюнкерк", де він зіграв рядового солдата часів Другої Світової війни.

Віддав премію другу

Оригінальності у вчинках співаку звичайно не позичати.

У 2018 році на церемонії Brit Awards йому було присуджено нагороду за найкраще музичне відео на пісню "Sign of the Times". Однак прийти на церемонію він не зміг і попросив забрати статуетку свого друга співака Оллі Мерса. Піднявшись на сцену, він пожартував, що залишить нагороду собі. Коли ж Стайлзу надіслали справжню статуетку (на церемонії використали муляж), він посилкою відправив її Мерсу зі словами: "Можеш узяти одну з моїх". А до гравіювання "Sign of the Times, Harry Styles" він додав фразу "for Olly Murs" ("для Оллі Мерса").