Відомий продюсер розповів про зірок, що приховують одностатеві стосунки

Читать на русском
Автор
598
Завадюк відверто розповів, що він гей Новина оновлена 07 лютого 2024, 10:38
Завадюк відверто розповів, що він гей. Фото instagram.com/zavaduk

Завадюк сподівався, що своїм прикладом надихне й інших відомих геїв та лесбійок говорити правду про себе

Популярний український продюсер Володимир Завадюк наважився відверто розповісти, що він гей. Автор проєктів "Голос країни", "Танці з зірками", а також цьогорічного Нацвідбору на Євробачення, наголосив, що його близьке оточення знало про його орієнтацію.

Говорити публічно у нашому суспільстві про це не прийнято, тому Завадюк сподівався, що своїм прикладом надихне й інших відомих геїв та лесбійок відверто заявляти про себе. Своїми думками продюсер поділився в інтервʼю Аліні Доротюк для її однойменного YouTube-каналу.

Він не став уточнювати, хто саме із українських зірок приховує свою причетність до спільноти ЛГБТК+. Він наголосив, що таких людей досить велика кількість.

На думку Завадюка, це абсолютно нормально, бо кохання є кохання, якщо воно нікому не шкодить.

"Гей-пари бувають дуже красивими і абсолютно різними. І неважливо, ти супермужній або ні, ти можеш бути різним, і це класно… Хтось каже, що це модно так зараз. Але ні, в нашій країні це зовсім не модно, на жаль. В нашій країні це складно. Для мене це було важливо сказати, щоб, зокрема, на моєму прикладі різні люди зрозуміли, що варто робити цей крок, тому що тоді ти стаєш вільним. Щоб це зрозуміли відомі люди", – уточнив продюсер.

Володимир Завадюк
На думку Завадюка, гей-пари бувають дуже красивими

Завадюк запевнив, що в українському шоубізі чимало геїв і лесбійок, які викручуються у суспільстві, брешучи про любов з людьми протилежної статі.

Продюсер не розуміє такої позиції, бо, на його думку, люди обманюють самі себе. Він також поділився, що в його родина декватно сприйняла новину про його гомосексуальність.

Завадюк, маючи власний позитивний досвід, радить представникам ЛГБТ не боятися відкритися.

"У нашій країні це досі може бути небезпечно. Це іноді страшно і в Києві… Тому я і хочу, щоб більше відомих людей про це говорили для того, щоб людям, які не є відомими, це було робити легше", — наголосив продюсер.

Завадюк також зауважив, що після того, як він публічно зізнався про свою гомосексуальність, ніхто не розірвав з ним робочих відносин і не припинив співпрацю.

Раніше "Телеграф" писав, що в інформаційному просторі спалахнув скандал із "страшними жінками", на який відразу з’явилася бурхлива реакція від українських зірок та звичайних користувачів. Антон Тимошенко, Анатоліч, Завадюк та інші відреагували на висловлювання Іванова та Петрова.