Прикраси тільки від улюбленої Carolina Herrera: 51-річна королева Летиція показала дорогий лук (фото)

Читать на русском
Автор
Королева Летиція відвідала з чоловіком благодійний захід
Королева Летиція відвідала з чоловіком благодійний захід. Фото Getty Images

Королева-консорт Іспанії не зраджує своєму стилю

Іспанська королева Летиція, яка до заміжжя з королем Філіпом VI була звичайною журналісткою, з кожним своїм публічним виходом доводить, що стиль – це річ незмінна. Будучи шанувальницею модних брендів, які націлені на "тиху розкіш", 51-річна знаменитість навіть не боїться показувати свою природну сивину.

У середу, у День усіх закоханих 14 лютого, королівське подружжя відвідало благодійний захід на честь відкриття нового корпусу лікарні у Барселоні. У світлі фотографів Летиція з’явилася у чорному тотал-луці.

Образ 51-річної королеви-консорт складав костюм, двобортний жакет та штани-сигарети від модного бельгійського дизайнера Dries Van Noten. Летиція вирішила доповнити розкішний лук аксесуарами свого улюбленого бренду Carolina Herrera, який належить венесуельському модельєру — 85-річній Кароліні Еррері.

Так, дружина 56-річного короля Філіпа VI поєднала вбрання з босоніжками з відкритою п’ятою від Carolina Herrera, величезними золотими сережками та сумкою того самого бренду. Тим часом король Іспанії виглядав чепурним у костюмі-трійці з червоною краваткою.

королева летиція
Фото: Getty Images
летиція в костюмі король іспанії Філіп
Фото: Getty Images

Нагадаємо, що в аксесуарах Carolina Herrera королева Летиція не вперше відвідує публічні заходи. У січні знаменитість доповнила вбрання у пальто сумкою бренду, а ще раніше Летиція обрала діловий костюм гранатового кольору Carolina Herrera, коли відвідувала церемонію.