З глибоким декольте і розкішними прикрасами: Дакота Джонсон у розкішній сукні позувала на червоній доріжці (фото)

Читать на русском
Автор
Дакота Джонсон виглядала розкішно
Дакота Джонсон виглядала розкішно. Фото Getty Images

Зірка завжди вражає яскравими образами

Дакота Джонсон, як завжди, притягує на себе всі погляди завдяки відвертим вбранням та стрункій фігурі. На світських заходах головна героїня фільму "Мадам павутина" завжди з’являється в яскравих та стильних образах. Цього разу вона обрала сукню з глибоким декольте для червоної доріжки.

Вчора, 13 лютого, на червоній доріжці фільму "Мадам павутина" в Мехіко з’явилася Дакота Джонсон. Зірка мала розкішний вигляд.

Для цієї події акторка обрала вишукану приталену сукню в підлогу з глибоким декольте. Вбрання червоного кольору ідеально підійшло Дакоті. Прикрасила свій образ зірка розкішним багатошаровим кольє з білого золота і акцентною каблучкою на руці. Такі аксесуари чудово доповнили лук і зробили його більш розкішним.

Дакота Джонсон
Фото: Getty Images
Дакота Джонсон
Фото: Getty Images

Зачіску акторка обрала свою улюблену, а макіяж — вечірній. Цього разу зірка зробила темний "smoky eyes" на очах, що не дуже властиво для акторки. та підвела губи світло-коричневою помадою. Улюблену зачіску Дакота не зрадила — зробила легкі локони на розпущеному волоссі.

Дакота Джонсон
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, що Дакота Джонсон у повністю прозорій сукні з’явилася на прем’єрі фільму "Мадам павутина". Зірка притягнула до себе всі погляди відверти луком.