Олександр Пономарьов показав фото підрослого сина та привітав його з днем народження

Читать на русском
Автор
Олександр Пономарьов з сином
Олександр Пономарьов з сином. Фото instagram.com/ponomaryovoleksandr/

Синові Пономарьова виповнилось 17 років

Нещодавно ексдружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова оприлюднила свіже фото своєї доньки та поділилася секретами виховання. А український співак Олександр Пономарьов показав рідкісну світлину зі своїм єдиним сином Олександром.

Співак розповів, що сьогодні, 15 лютого, у Сашка день народження. Пономарьов привітав свого сина та розмістив на сторінці в Instagram світлину, на якій зображений разом зі своїм помітно підрослим хлопчиною.

Виконавець наголосив, що дуже пишається своїм Сашком. "Сьогодні у нас свято! О 6:15 ранку 17 років тому Боженька дав мені сина! Вітаю тебе, сину! Многая і благая літа із божою допомогою!" – написав виконавець.

Фанати Пономарьова долучилися до привітань та зазначили, що Сашко дуже схожий на його колишню дружину Вікторію Мартинюк.

Привітання фанатів
Фанати привітали хлопця та його знаменитого тата

Зазначимо, що син у Олександра Пономарьова народився у другому шлюбі з Вікторією Мартинюк, яка була другою дружиною Пономарьова.

Від першого шлюбу з продюсеркою Оленою Мозговою у артиста є дві доньки — Женя та Зоя.

Раніше "Телеграф" розповідав, що блогерка Саша Бо показала зворушливі кадри з хрестин маленької доньки. Малечу хрестили у храмі святих Кирила та Мефодія.