Щось підозріле: у команді Усика не вірять у травму Ф’юрі

Читать на русском
Автор
Бійці змагатимуться за звання абсолютного чемпіона світу
Бійці змагатимуться за звання абсолютного чемпіона світу. Фото instagram.com/usykaa, screenshot

Непереможені раніше суперники готуються до очного поєдинку

У тренерському штабі українського чемпіона у надважкій вазі Олександра Усика не вірять у те, що наступний суперник українця Тайсон Ф’юрі справді отримав травму. Як відомо, бій мав відбутися 17 лютого, але через розтин на обличчі у британця його перенесли на 18 травня.

Як заявив менеджер українця Сергій Лапін, підготовка Ф’юрі до бою з його підопічним йшла не за планом. Слова представника тренерського штабу нашого чемпіона наводить DAZN.

"Промоутер Олександр Красюк зателефонував мені і сказав, що Ф’юрі отримав розтин. Обставини виглядають більш ніж підозріло. Як на мене, в сучасну епоху, з усіма цими просунутими захисними шоломами, доступними для елітних бійців, з великими рукавичками, що використовуються в спарингах, здається неможливим отримати таку травму під час спарингу.

Моя інтуїція каже, що сталося щось підозріле. Можливо, Ф’юрі не був готовий битися. Можливо, його жорстко впустили у спаринг, і вони захотіли виграти для себе час", — сказав Лапін.

При цьому він додав, що в команді Усика ніхто не здивувався черговій спробі британця зірвати бій та відтягнути термін його проведення.

"Тут немає нічого нового", — завершив він.

Раніше "Телеграф" писав про те, що нещодавно промоутер Ф’юрі відреагував на критику з боку команди Усика.