Неймовірна розкіш: у Києві продають історичну будівлю з шикарними апартаментами за шалені гроші (фото)

Читать на русском
Автор
1157
Кімнати буквально потопають у зелені
Кімнати буквально потопають у зелені. Фото Колаж "Телеграф"

Житловий простір складається з дев’яти кімнат

У Києві на Подолі продається історична двоповерхова будівля, яка була збудована у 1864 році. У підвалі та на першому поверсі знаходиться винна крамниця та ресторан, а на другому — житловий простір, який більше схожий на галерею мистецтв або царський палац.

Загальна площа будинку становить 1066 квадратних метрів і він може похвалитися охоронним статусом, оскільки є пам’яткою архітектури та містобудування. Оголошення про продаж унікальної будівлі з’явилося одразу на кількох торгових інтернет-майданчиках.

Так, на Подолі продається історична будівля, яка розташовується на Набережно-Хрещатицькій, 19/21 та фасадом виходить на набережну і річку Дніпро.

З будинку відкривається розкішний вид
Будівля розташовується на Набережно-Хрещатицькій 19/21

На першому поверсі будівлі знаходиться ресторан, який був досить популярним серед відвідувачів на початку 90-х. Площа ресторану складає 273 кв. метрів.

У підвальному приміщенні знаходиться магазин Массандрівських вин, який займає площу 241 кв. метрів.

Інтер’єр історичної будівлі просто заворожує

На другому поверсі знаходиться житлова зона, що складається із дев’яти кімнат. Цікаво, що центральна частина квартири — це справжня гелерея, яка прикрашена витворами мистецтва: картинами, статуями та антикваріатом. Тут також знаходиться і діючий камін.

Стелі в кімнаті-галереї досягають місцями висоти семи метрів, а в даху є скляні ділянки, через які в апартаменти проникає сонячне світло.

Варто відзначити, що в кожній кімнаті знаходиться велика кількість квітів, декоративних дерев і кущів, а також вічнозелені рослини.

Інтер’єр історичної будівлі просто заворожує

Житлові кімнати обладнані меблями та всією необхідною для комфортного проживання технікою. Тут є кабінет, спальні, кухня та їдальня, два санвузли та гардероб. Ремонт у будинку виконано за авторським проектом.

Дах будинку вкритий шифером, а сама будівля має всі необхідні комунікації — газ, електрику, центральну каналізацію тощо.

Інтер’єр історичної будівлі просто заворожує

Будівля має унікальне розташування — фасадом будинок виходить на набережну, а з вікон і тераси відкривається просто шикарний вид.

За кількасот метрів знаходиться Контрактова та Поштова площа, а до Майдану на машині можна дістатися за пару хвилин.

Інтер’єр історичної будівлі просто зачаровує

Придбати історичну будівлю на Подолі може кожен охочий — ціна будинку становить 6 300 000 $ або 240 660 000 гривень.

В домі є камін
Шик у кожній деталі

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що у Києві здають в оренду простору двоповерхову квартиру з окремою кімнатою для БДСМ-ігор. Місяць оренди розкішних апартаментів вам обійдеться в 1500 $.