На Київщині чоловік хотів підірвати будинок разом із поліцейськими: подробиці події

Читать на русском
Автор
На Київщині чоловік хотів підірвати будинок
На Київщині чоловік хотів підірвати будинок. Фото Нацполіція

Чоловік почав погрожувати поліцейським боєприпасом

На Київщині чоловік погрожував підірвати будинок разом із поліцейськими. Йому було повідомлено про підозру і тепер зловмиснику загрожує до 7 років ув’язнення.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Київської області. Зазначається, що 58-річний мешканець Фастівщини під час відпрацювання виклику працівниками патрульної поліції отримав протипіхотну міну та погрожував підривом.

"При з’ясуванні обставин чоловік почав погрожувати поліцейським боєприпасом, маючи намір підірвати домоволодіння. Правоохоронці одразу евакуювали всіх мешканців будинку та спільно зі спецназівцями провели невідкладний обшук", — йдеться у повідомленні.

Було встановлено, що чоловік зберігав у будинку протипіхотні та мінометні міни, гранати, запали, підривники, електродетонатори, патрони, саморобні вибухові пристрої. Усі ці предмети вилучили та направили на експертизу.

Зловмисника затримано та поміщено в ізолятор тимчасового тримання. Йому було повідомлено про підозру (ч. 1 ст. 263, ч. 1 ст. 345 ККУ).

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що на Київщині чоловік увірвався до поштового відділення, побив співробітницю та викрав посилку вартістю, вартість якої становила 10 тисяч гривень.