Перший з початку вторгнення: новий магазин H&M готуються відкрити у Києві, названо місце

Читать на русском
Автор
Магазин H&M
Магазин H&M. Фото The Village

Новий магазин H&M у Києві планують відкрити у квітні

Компанія H&M готує до відкриття першого з початку повномасштабної війни новий магазин у Києві. Нова точка розташовуватиметься у ТРЦ Blockbuster Mall.

Про це повідомляє Forbes Ukraine із посиланням на прес-службу компанії. За попередніми даними, відкриття нового H&M у столиці відбудеться у квітні 2024 року, точну дату відкриття повідомлять пізніше.

Наразі тривають ремонтні роботи. Новий магазин H&M стане 10-м в українській мережі та восьмим, серед працюючих після початку повномасштабної війни в Україні.

Традиційно в магазині буде представлений жіночий, чоловічий та дитячий одяг. Чи буде у новій точці спортивний одяг H&M Move та товари для дому H&M Home, на даний момент невідомо.

Нагадаємо, що компанія H&M відновила роботу в Україні у листопаді 2023 року, через півтора роки широкомасштабної війни. Перші магазини відкрилися у ТРЦ Lavina Mall та Respublika Park у Києві 9 листопада. Пізніше H&M відчинили свої двері у ТРЦ River Mall, Retroville, SkyMall та Dream у столиці та один – у ТРЦ Victoria Gardens у Львові. Магазини H&M у ТРЦ Riviera в Одесі та ТРЦ Nikolsky у Харкові досі залишаються закритими.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що у Києві продають історичну будівлю з шикарними апартаментами за базові слова.