У Києві сталася ДТП: на одній із вулиць утворився затор (карта)

Читать на русском
Автор
Місце аварії
Місце аварії. Фото Патрульна поліція Києва

Киян просять уважно поставитися до цієї інформації

У середу, 14 лютого, у Києві на з’їзді з Гаванського мосту сталася серйозна аварія. Внаслідок ДТП утворився великий затор та рух на даній ділянці проїзної частини виявився значно ускладненим.

Водіїв закликають врахувати цю інформацію під час планування своїх поїздок. Про це повідомили у прес-службі Патрульної поліції Києва.

Так, на з’їзді з Гаванського мосту сталася аварія. У зв’язку з цим рух транспорту ускладнений у напрямку вулиці Набережно-Хрещатицької., оскільки тут утворилася тягучка.

Водіїв просять зважити на цю інформацію при плануванні маршруту своєї поїздки.

За попередніми даними, в аварії ніхто з людей не постраждав. Також повідомляється, що всі транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень.

На місці працювали поліцейські, які мають встановити винуватців ДТП, а також причини та обставини події. За цим фактом проводиться розслідування.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, чому у Києві комунальники ремонтують дороги у мороз та дощ. Як виявилося, ямковий ремонт дорожнього покриття в осінньо-зимовий період — це не марна трата часу, а виправдані і необхідні заходи.