Студентка з Києва представить Україну на престижному конкурсі краси (багато фото)

Читать на русском
Автор
Софія Шамія
Софія Шамія. Фото Колаж "Телеграф"

Дівчина має безліч захоплень та займається благодійністю

У березні 2024 року в Індії відбудеться фінал головного міжнародного конкурсу "Miss World 2023". Представлятиме Україну на заході в Мумбаї юна уродженка Київської області Софія Шамія, яка раніше стала переможницею конкурсу "Міс Україна 2023".

Дівчина пройшла тривалу підготовку і вже вирушила до Індії. Про це повідомляється на офіційній сторінці конкурсу "Міс Україна/Miss Ukraine" у Фейсбук.

Так, власниця титулу "Міс Україна 2023" навчається на економічному факультеті Києво-Могилянської академії. Софії 19 років, і вона є уродженкою Київської області.

Дівчина називає своїм хобі — танці, якими вона займалася 7 років. Окрім цього Софія чудово малює та створює картини у стилі поп-сюрреалізм. Свої малюнки вона продавала на аукціонах, а отримані кошти передавала на ЗСУ.

Софія Шамія
Софія Шамія
Софія Шамія

Також студентка вивчає англійську мову та займається благодійністю. Шамія підтримує ЗСУ, жінок та дітей, які постраждали від воєнних дій, а також допомагає тваринам.

Дівчина проводить заняття з арт-терапії та має активну життєву позицію.

Софія малює картини
Софія - досить різнобічна особистість

Софія мріє створити власний бренд вечірніх суконь.

"Я на шляху до відкриття свого власного бренду суконь. Моя мрія полягає у створенні тих суконь, які не лише підкреслюватимуть зовнішню красу, а й популяризуватимуть унікальність та жіночність", — зазначила раніше "Міс Україна 2023".

Власниця титулу "Міс Україна" у 2023 році
У Софії є палестинське коріння

Відомо, що отець Софії служить у Добровольчому формуванні територіальної громади. За словами дівчини, через війну тато частково осліп. Зазначимо, що у Софії палестинське коріння, в соцмережі вона закликає до звільнення Палестини.

Софія з батьком
Софія з батьком
Нині Софії 19 років
Ефектний знімок Софії у Японії

Варто зазначити, що вперше конкурс "Міс світу" відбувся 1951 року з ініціативи британця Еріка Морлі та його дружини Джулії. Метою заходу є утвердження у світі принципів толерантності та благодійності за допомогою демонстрації краси і грації жінок.

Цей конкурс разом з "Міс Всесвіт", "Міс інтернешнл" і "Міс Земля" вважається одним із найпрестижніших в світі.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що навколо конкурсу "Міс Україна" у 2023 році спалахнув скандал. Комік Андрій Лузан звинуватив кількох учасниць у зв’язках із країною-агресором. Організатори пообіцяли розібратися, проте виключили не всіх претенденток, до яких виникли питання у мережі.