Гірше за вандалів: у Києві пофарбували зупинки, які відразу ж обсипалися (фото)

Читать на русском
Автор
600
Зупинки виглядають жахливо Новина оновлена 30 квітня 2024, 16:25
Зупинки виглядають жахливо. Фото Колаж "Телеграфу"

Кияни обурені недбалістю "Київпастрансу"

У популярній соціальній мережі були опубліковані фотографії столичних зупинкових комплексів, які зовсім нещодавно співробітники КП "Київпастранс" пофарбували та "привели до ладу". Проте роботи було виконано неякісно та з порушенням технічних норм.

Внаслідок цього фарба почала облуплюватися і опадати на асфальт біля зупинок. Про це розповів учасник спільноти "Пасажири Києва" у Фейсбук.

Так, у Києві пройшов весняний місячник з благоустрою від КП "Київпастранс", під час якого було пофарбовано низку зупинкових комплексів у столиці. На жаль, роботи провели неякісно і комунальники недбало поставилися до своїх обов’язків.

Як зазначають у соцмережі, новий шар фарби нанесли поверх старого облупленого покриття та пилу — поверхню ніхто не зачистив і не підготував.

Як результат — фарба почала здуватися, тріскатися та опадати, а асфальт навколо зупинок став криваво-червоним.

Асфальт став червоним
Зупинки виглядають непрезентабельно

Кияни звинуватили "Київпастранс" у недбалості та дорікнули в освоюванні грошей, які були викинуті просто на вітер.

"Типова київська зупинка громадського транспорту, яку, мабуть, взагалі не треба було фарбувати … бо вона як була облуплена, так такою і залишилась. Але … робота виконана, кошти освоєні, а "Пасажири Києва" якусь фігню для галочки отримали", — зазначив у соцмережі автор посту.

Поверхню попередньо не зачистили
Гроші освоїли, а зупинки так і залишилися облупленими

Варто зазначити, що під постом з’явилися іронічні коментарі з приводу того, що така "робота" називається "не пофарбувати, а освіжити":

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що директор київського музею Булгакова зробила гучну заяву. За її словами, після того, як на музей обрушилося "цькування" і над ним нависла реальна загроза закриття, багато людей, які дякували колективу і розсипалися перед ним у компліментах, пішли в тінь.