У київському ТРЦ жінка вигулювала у дитячому візку незвичайного улюбленця (відео)

Читать на русском
Автор
3648
Ілюстрація Новина оновлена 29 травня 2024, 08:49
Ілюстрація. Фото Колаж "Телеграфу"

Чого тільки не побачиш у столиці

У Дарницькому районі Києва на території ТРЦ New Way відвідувачі звернули увагу на жінку з дитячим візком. Як виявилося, всередині знаходилася біла домашня гуска, яку дбайлива господиня вирішила вигуляти і взяла із собою на шопінг.

Цікаво, що пернатому не знадобився повідець і він досить спокійно поводився у багатолюдному місці. Відео жінки з гускою опублікували очевидці у Телеграм-каналі "Лівий берег. Київ".

Так, у ТРЦ New Way на вулиці Архітектора Вербицького жінка вирішила прогулятися разом зі своїм улюбленцем — домашньою гускою. Пернатого посадили в дитячий візок та "вивели в люди".

Цікаво, що гуска поводилася досить спокійно і не реагувала на інших покупців та відвідувачів ТРЦ. Жінка дбайливо гладила свого улюбленця і розмовляла з ним, а також не використовувала повідець.

Варто зазначити, що в коментарях під постом частина людей пошкодували жінку і припустила, що вона страждає на психічні відхилення.

Інші ж зазначили, що не бачать нічого особливого в такому улюбленці і вважають, що кожен може тримати вдома ту тваринку, яка подобається саме їм:

Для довідки: ТРЦ New Way – це великий торговий центр із роздрібними магазинами, супермаркетом, кінотеатром та дитячою ігровою зоною.

Розташований він на вулиці Архітектора Вербицького, 1.

ТРЦ New Way на Вербицького,1

Раніше "Телеграф" розповідав, як виглядав Центральний гастроном на Хрещатику в період дефіциту. Саме тут у 90-х був найкращий "асортимент" товарів і біля нього завжди юрмилася велика кількість людей.