"Місяцями таємно працювала": тяжкохвора Селін Діон готує сюрприз для шанувальників

Читать на русском
Автор
Селін Діон планує повернутися на сцену Новина оновлена 10 липня 2024, 18:25
Селін Діон планує повернутися на сцену. Фото Getty Images

З хворобою знаменитість бореться понад 15 років

Всесвітньо відома співачка Селін Діон, яка хворіє на рідкісний синдром м’язової скутості, готує для своїх шанувальників сюрприз. Знаменитість, попри всі складнощі та болі, викликані недугою, планує повернутися на сцену.

У матеріалі The Mirror повідомляється, що популярна зірка хоче виступити у Лас-Вегасі. Для цього вона дуже старається та місяцями таємно відвідує репетиції.

Селін Діон планує виступити на сцені

Селін Діон неодноразово говорила, що хвороба викликає у неї спазми по всьому тілу, їй дуже важко співати. Одного разу судоми були настільки сильними, що у Селін зламалися ребра. Але при цьому знаменитість бореться до останнього і не має наміру залишати улюблене заняття. Попри жахливі симптоми, вона тренується, щоб після 4-річної перерви знову "засіяти" на сцені. Очікується, що її виступ займе 70 хвилин і відбудеться він у листопаді 2024 року.

Концерт можуть перенести, якщо у Селін виникнуть проблеми зі здоров’ям. Але співачка впевнена, що зможе виступати понад годину.

"Її бажання повернутися стало величезним двигуном у її боротьбі за здоров’я. Вона ніколи не здавалася і протягом місяців працювала таємно над зміцненням свого голосу та контролем над ним", — кажуть інсайдери.

На що хворіє Селін Діон

З синдромом м’язової скутості співачка живе понад 15 років. Але лише у 2022 році вона заявила відкрито про це публіці та завершила кар’єру. У світ вона виходила рідко, але нещодавно на великі екрани вийшов її документальний фільм "Я: Селін Діон", в якому вона поділилася жахливими подробицями своєї недуги.

Відомо, що ця хвороба здатна перетворювати людей на "живих" статуй. Цей синдром вражає центральну нервову систему, викликаючи порушення рухливості, судоми, затвердіння м’язів у всьому тілі. Ліків, які б призвели пацієнтів до повного одужання, у світі поки що немає.

"Телеграф" писав раніше, що тяжкохвора Селін Діон з’явилася на публіці. Відомість з’явилася на допрем’єрному показі своєї документальної стрічки.