Проблеми з простатою: після глави Пентагону до лікарні потрапив король Чарльз ІІІ

Читать на русском
Автор
Чарльз III
Чарльз III. Фото EPA/Vostock-photo

Монарх порушив протокол і розповів публіці надто багато особистої інформації

Король Великобританії Карл III (Чарльз) у супроводі дружини Камілли прибув 26 січня до приватної клініки London Clinic, щоб пройти потрібну процедуру. Він лікуватиме збільшену простату в тому ж лікувальному закладі, де проходить терапію його невістка Кейт Міддлтон, принцеса Уельська.

Король Карл III був радий дізнатися, що його діагноз, інформацією про який він поділився з народом, порушивши правила, позитивно впливає на поінформованість суспільної охорони здоров’я. Про це повідомляє ВВС.

Поділ України входить до списку глобальних ризиків 2024 року

"Короля сьогодні вранці було госпіталізовано до лондонської лікарні для проходження планового лікування", ― поінформував Букінгемський палац.

Що за хвороба у Карла ІІІ

Медики виявили у британського монарха доброякісне збільшення простати. Це поширена патологія серед чоловіків після 50 років. Нагадаємо, що Карлу ІІІ вже 75 років.

Король Великобританії, дізнавшись про діагноз, звернувся до чоловіків і попросив їх уважніше ставитись до свого здоров’я. У результаті за останній тиждень у країні був сплеск пошукових запитів в інтернеті, пов’язаних із хворобами простати.

Зазначимо, що нещодавно Кейт Міддлтон зробили операцію на черевній порожнині. Вона ще перебуває у лікарні, але незабаром повернеться до Віндзора. Передбачається, що її відновлення триватиме кілька місяців. У цей період вона не виконуватиме своїх обов’язків члена королівської сім’ї.

Раніше "Телеграф" писав, що з такою самою неприємною проблемою зіткнувся голова Пентагону США Ллойд Остін. У нього виявили рак простати на ранній стадії. Після медичної процедури він повернувся на роботу.