Інтерв’ю Карлсона з Путіним: Маск заступився за журналіста, а той обіцяє "епічну розмову"

Читать на русском
Автор
878
Ілон Маск та Такер Карлсон
Ілон Маск та Такер Карлсон. Фото Колаж "Телеграф"

Такер сказав, що інтерв’ю все змінить

Американський мільярдер Ілон Маск відправити за ґрати тих, хто засуджує журналіста Такера Карлсона, який приїхав до Москви, щоб узяти інтерв’ю у президента Росії Володимира Путіна.

Відповідний заклик Маск опублікував у соціальній мережі X (колишній Twitter). Підприємець прокоментував слова консервативного блогера Яна Чонга після його заяви про те, що Такер може постраждати через свою позицію.

"Заарештуйте тих, хто закликає до його арешту", — сказав мільярдер.

Варто зазначити, що анонс інтерв’ю з російським дактатором у Такера набрав уже понад 50 мільйонів переглядів у соцмережі Х. Сам він має 12 млн передплатників, а зростанням популярності своєї посади він частково зобов’язаний Маску за те, що той його постраждав.

Водночас американський телеведучий Алекс Джонс зазначає, що інтерв’ю тривалість о другій годині вийде "вже скоро".

"Такер написав мені й сказав, що інтерв’ю все змінить. Він намагається зупинити Третю світову. Такер сказав мені — це велика справа. А цензура наша — вона зараз перебуває в абсолютній паніці. Вона хоче, щоб американський народ і далі сидів у цілковитій темряві" — сказав Джонс.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що Такер Карлсон засвітився у Москві у лютому 2024 року. Його помітили на спектаклі у Великому театрі, де він сидів у VIP-ложі. Як пізніше з’ясувалося, Карлсон приїхав до столиці РФ для інтерв’ю з Путіним.