Великий, дрібний та величезний: модний принт, який легко впишеться у ваш весняний образ (фото)

Читать на русском
Автор
747
Принт у горошок додасть цікавинку до будь-якого аутфіту.
Принт у горошок додасть цікавинку до будь-якого аутфіту.. Фото Freepik

Ви будете королевою стилю і на вечірці, і в офісі

Гороховий принт завоював місце у серцях модниць, пройшовши шлях від відомих образів мультиплікаційної героїні Мінні Маус та знаменитої "красуні" Джулії Робертс до стильних інтерпретацій культової зірки американського кінематографа Мерілін Монро. У колекціях весна/літо 2024 року дизайнери представили безліч ідей — і сьогодні ми розглянемо ще одну, віддаючи данину цьому грайливому візерунку.

Як зазначає Vogue, дизайнери показали різні варіації, від спокусливого вбрання Dolce & Gabanna до дивовижних пальт Maison Margiela та яскравих спідниць Vivetta. Дивіться п’ять стильних способів використовувати гороховий принт в образах цієї весни!

Гороховий принт — з чим носити і як поєднувати

  • Сукня в горошок та капронові колготки. Класика, що ніколи не виходить із моди. Поєднання, запропоноване Dolce & Gabbana, зробить ваш образ елегантним та привабливим.
Чи можна плаття в горох 2024
Колекція Dolce & Gabbana весна літо 2024 року. Фото: Vogue
  • Кардиган з круглим вирізом та спідниця-олівець у горошок. Натхненні колекцією Vivetta, поєднуйте їх в елегантному та жіночному образі.
Модний принт весна літо 2024
Оригінальне рішення із принтом у величезний горох. Фото: Vogue
  • Корсетний топ в горошок і мішкуваті джинси. Ідеальне поєднання для створення стильного образу — цей тренд, що підкреслює фігуру, представлений у безлічі колекцій.
Модний лук весна 2024
Колекція Stella Mccartney. Фото: Vogue
  • Ефектне пальто в горошок. Додайте грайливості до свого образу з таким пальтом, поєднуючи його із взуттям у чоловічому стилі – як у колекції Maison Margiela.
Модний принт в одязі 2024
Незвичайний та стильний образ. Фото: Vogue
  • Сорочка в горошок і кольорові мініспідниці. Вписуйте гороховий принт у свій стиль для сміливого та ефектного образу, як запропонували Balmain.
Блузка в горошок – з чим носити
Поєднуйте блузку з візерунком polkadot із яскравою мініспідницею. Фото: Vogue

Гороховий принт, безперечно, буде одним із найактуальніших трендів весни 2024 року. Цей грайливий та жіночний візерунок стане ключовим елементом багатьох модних образів, додаючи їм шарм та індивідуальність.

Раніше "Телеграф" опублікував добірку з одним із головних трендів сезону – це денім. Дивіться модні луки з джинсами та надихайтеся!