Не поспішайте ховати на далеку полицю: топ-3 аксесуари з минулого, які будуть модними у 2024 році

Читать на русском
Автор
Деякі тренди повертаються з нульових
Деякі тренди повертаються з нульових. Фото Pinterest

Ці три речі стануть у нагоді в новому році

Деякі речі та аксесуари з минулого знову повертаються у тренди у 2024 році. Тому не варто їх ховати подалі у шафу. "Телеграф" вже розповідав, які аксесуари у тренді у 2024 році, а сьогодні ділиться, які речі з минулого знову повертаються в моду.

Стилісти вважають, що з минулого повернутися три модні аксесуари, пише Business Insider. Йдеться про багатошарові браслети, клатчі-конверти та панамки. Пропонуємо дізнатися про них детальніше.

Багатошарові браслети

Раніше носіння багатошарових браслетів було на піку трендів, потім ця мода зійшла нанівець, а тепер повертається. Стилісти рекомендують модницям сміливо одягати не один, а одразу кілька браслетів, доповнюючи свої образи. При цьому можна варіювати матеріали та метали, поєднуючи один з одним у багатошаровості.

мода, тренди, браслети
Фото: Pinterest

Клатчі-конверти

Клатчі-конверти були максимально популярними у 2010-х роках, потім такі сумки плавно відійшли в небуття, а тепер знову повертаються до трендів. Так що сміливо діставайте свій клатч-конверт або купуйте новий та підкреслюйте ним свої образи.

клатч-конверт, мода
Фото: Pinterest

Панамки

Панамки вкотре доводять циклічність моди. Вони були дуже популярними у нульових, потім втратили свою актуальність. А останнім часом знову опинилися у трендах. Такий головний убір можна сміливо вплітати в образи як взимку, так і в інші пори року.

панамка, головний убір
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, з чим поєднувати хутро, щоб образ завжди виглядав сучасно та стильно. У моді – вінтажні шуби та штучне хутро.