Небанальні ідеї манікюру на День святого Валентина: топ-п’ять яскравих дизайнів (фото)

Читать на русском
Автор
Витончений манікюр на День святого манікюру
Витончений манікюр на День святого манікюру. Фото Pinterest

Зробіть екстравагантний манікюр до Дня закоханих

Вже цього тижня відзначатимемо День святого Валентина, але ще є час записатися до свого нейл-майстра та зробити незвичайний манікюр до свята. "Телеграф" вже розповідав про ідеї рожевого манікюру на День закоханих, а сьогодні ділиться неординарними дизайнами до свята.

Червоний з блискітками

Класичний червоний манікюр можна красиво розбавити блискітками та сяючими елементами. Він одночасно виглядатиме і елегантно, і святково. Такий манікюр гарно поєднується у різних образах та підкреслить вашу індивідуальність.

червоний манікюр
Фото: Pinterest

Чорний манікюр

А чому б і ні? Особливо якщо не вважаєте День святого Валентина своїм святом. Чорний манікюр виглядає загадково та незвичайно, особливо на тлі червоно-рожевих сердець, які асоціюються зі святом закоханих.

чорний манікюр
Фото: Pinterest

Жовтий манікюр

Незабаром весна, а значить, саме час додати у своє життя яскравих фарб. Такий манікюр виділятиметься на тлі класичних варіантів манікюру до Дня закоханих. Зрештою і жовтий манікюр можна доповнити сердечками, якщо дуже хочеться.

жовтий манікюр
Фото: Pinterest

Більше блиску

Один з неординарних варіантів — манікюр, повністю створений із сріблястих, золотистих чи інших блискіток. Таке покриття виглядатиме дуже незвично і оригінально .

блискучий манікюр
Фото: Pinterest

Стрази та сяйво

Для екстравагантних модниць на День святого Валентина підійдуть варіанти манікюру зі стразами та сяючими елементами. Вибирайте класичні відтінки, типу нюду, червоного чи рожевого та щедро додавайте композиції зі страз.

манікюр зі стразами
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, який манікюр зробити у лютому, щоб ваші руки були у центрі уваги. Синій буде у тренді.