Сирена, "хлопки" та пожежа у Бєлгороді: у мережі повідомляють про приліт по заводу (фото та відео)

Читать на русском
Автор
945
У Бєлгороді чули вибухи. Ілюстрація
У Бєлгороді чули вибухи. Ілюстрація. Фото росЗМІ

Місцеві ховалися під час повітряної тривоги у укритті

У Бєлгороді було оголошено сигнал повітряної тривоги після чого у місті пролунав вибух. У мережі з’явилися перші подробиці події.

В одному з місцевих Telegram-каналів повідомили про "приліт" по цеху металовиробів заводу залізо-бетонних конструкцій (ЗБК-1). Після того, що сталося, почалася велика пожежа.

Від вибухів місцеві жителі сховалися в укритті на одній із зупинок міста.

Зазначається, що є потрапляння боєприпасу прямо до кабіни фури. Наразі точно не відомо, чи є жертви та скільки людей постраждали. Очевидці лише кажуть, що водій дивом уцілів.

За даними пабліка SHOT, дитина в Бєлгороді злякалася звуків вибухів і побігла в укриття через дорогу на червоне світло. Це сталося, коли він ішов вулицею Щорса. У цей момент його збила машина.

"Після цього рух біля ринку "Сонячний" на вулиці Щорса перекривали. Потерпілому на вигляд близько 10 років", — йдеться у повідомленні.

При цьому під ударом сьогодні опинився не лише сам Білгород, а й область. Так, у місті Шебекіне також працювали сирени. У пабліках пишуть, що

Згідно з заявами Міноборони РФ, над Бєлгородською областю збили сім снарядів РСЗВ RM-70 "Вампір".

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що в ніч із 4 на 5 лютого невідомі безпілотники атакували російське місто Брянськ. Країна-агресор заявила лише про один дрон, який до того ж нібито збили.