"Штірліц ще не був так близько до провалу": на посланні Путіна помітили конфузну деталь (відео)

Читать на русском
Автор
10013
росЗМІ Новина оновлена 29 лютого 2024, 17:24

Без конфузів послання не обійшлося

На російському посланні до Федеральних зборів від президента відбувалися незрозумілі речі. Диктатор Володимир Путін наговорив добірної маячні, засипав світ погрозами, а в залі взагалі помітили щось дивне.

Про це свідчать численні прямі трансляції послання. Так, один із глядачів путінського виступу прийшов у зал у піджаку, на якому був приколотий прапор, що нагадує український . Дуже дивна ситуація в країні, яка зневажає все українське.

З іншого ракурсу, де обличчя путінського військового з дуже напруженим обличчям не загороджує кадр, можна побачити обличчя чоловіка, який прикріпив значок до свого піджака.

На дивну ситуацію бурхливо відреагували у мережі. Наприклад, український блогер Денис Казанський, реагуючи на фото, іронічно підписав свій пост "Ніколи ще Штірліц не був такий близький до провалу!".

Інші іронічні коментарі у мережі:

Втім, як стверджують самі росіяни, "зради" жодної тут нібито немає. За їхніми словами, чоловік із "прапором України" насправді речник Думи Ямало-Ненецького автономного округу — Югри Борис Хохряков. Мовляв, насправді прапор нібито синьо-зелений, а синьо-жовтим він здається через гру світла.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Кадиров приїжджав до Маріуполя "призначати" сина, але без конфузів не обійшлося.