За який період враховуються доходи при призначенні субсидії: відповідь ПФУ

Читать на русском
Автор
Субсидія в Україні
Субсидія в Україні. Фото Колаж "Телеграфу"

Детальну відповідь громадянам дали у Пенсійному фонді України

Українцям пояснили, за який період враховуються доходи при призначенні субсидії на комуналку, якщо звернутися за оформленням допомоги у лютому. Детальну відповідь громадянам дали у Пенсійному фонді України.

Правила призначення субсидії повідомила прес-служба Фонду. Подробиці з’явилися на сторінці відомства у Фейсбуці.

Так, у Пенсійному фонді пояснили, що житлова субсидія на придбання зрідженого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива призначається, виходячи з розміру доходу осіб за попередній календарний рік.

"Відповідно до пункту 35 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 № 848 "Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу", житлова субсидія на придбання зрідженого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива призначається виходячи із розміру доходу осіб за попередній календарний рік", - йдеться у повідомленні.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, чи призначають субсидію за наявності грошових заощаджень у банку на депозиті. Все залежить від суми.