День ангела Івана 9 лютого: барвисті листівки та привітання українською мовою

Читать на русском
Автор
Вітання у вірші та прозі українською мовою
Вітання у вірші та прозі українською мовою. Фото Freepik

Підніміть настрій милою листівкою

Сьогодні, 9 лютого, День янгола відзначають Івани. Це чудовий привід нагадати близьким чоловікам із цим ім’ям про свою любов та привітати зі святом. Надішліть милу листівку або картинку з привітаннями, щоб підняти настрій.

Мало хто знає, що ім’я Іван походить від давньоіудейського імені Іоанн і означає "помилуваний Богом", "милість Божа", "подарунок Божий". Ім’я Іван несе у собі велику силу та Божу благодать. Івани спокійні та врівноважені люди, вони розважливі та мудрі. Чоловіки з цим ім’ям дуже неквапливі і все роблять все з розумом і не поспішаючи, дуже не люблять, коли їх підганяють у якійсь справі.

Івани дуже відповідально підходять до будь-якої роботи. Найчастіше вони люблять працювати руками та обирають відповідні професії. Однак і в розумовій праці вони процвітають, будуючи успішну кар’єру в бізнесі чи фінансах. Не чужа Іванам і творчість, їхня фантазія, образне мислення, завзятість і працьовитість призводить до творчих успіхів.

День ангела — чудова нагода привітати близьких Іванів і подарувати теплі слова, підтримку та любов. "Телеграф" підготував добірку милих картинок, листівок та привітань українською мовою, щоб ви могли підняти настрій чоловікам із цим ім’ям. Надішліть в соцмережі яскраву листівку з привітаннями та підніміть настрій колезі, родичу, коханому чоловікові, татові чи брату.

День ангела Івана, листівки
День ангела Івана, листівки, картинки, привітання, вірші
День ангела Івана, листівки, вітання
День ангела Івана, листівки, картинки, вітання у прозі
День ангела Івана, листівки, картинки
День ангела Івана, листівки, картинки, вітання

Раніше "Телеграф" розповідав про вихідні та свята у лютому 2024 року. Коли відпочивають та відзначають українці – календар свят.