Іменини у Марії 12 лютого: яскраві листівки та ніжні слова привітань для близьких

Читать на русском
Автор
Нагадайте близьким Машам, що у них сьогодні іменини
Нагадайте близьким Машам, що у них сьогодні іменини. Фото Колаж "Телеграф"

Привітайте своїх Марій із іменинами

Цього понеділка, 12 лютого, свої іменини відзначають жінки, які мають гарне стародавнє ім’я Марія. День ангела – це чудова нагода привітати рідних, друзів, колег та знайомих зі святом.

Мало хто знає, що ім’я Марія має давньоєврейське походження. Існує кілька значень імені — "ранима", "печальна", "ніжна".

Жінки з ім’ям Марія дуже віддані, вірні та жертовні. Вони готові відмовитися від особистих благ, аби лиш близькі були щасливі. Це працелюбні, відповідальні та дбайливі жінки, які завжди готові прийти на допомогу навіть незнайомій людині.

Марії творчі та вразливі натури, вони обирають креативні та інтелектуальні професії, цікавляться літературою та гуманітарними науками. Найчастіше це скромні та замкнуті дівчата, які готові відкритися лише найближчим людям.

У День ангела привітайте мам, сестер, подружок, родичок, колег або просто знайомих, які носять ім’я Марія. "Телеграф" підготував добірку милих листівок, картинок та привітань у віршах та прозі, щоб ви могли відправити близьким Маріям у месенджерах чи соцмережах.

День ангела Марії, листівки, картинки
День ангела Марії, іменини, листівки, картинки, вірші
День ангела Марії, листівки, картинки, привітання
День ангела Марії, іменини, листівки, картинки
День ангела Марії, іменини, листівки, картинки, привітання
День ангела Марії, іменини, листівки, картинки, привітання, вірші

Раніше "Телеграф" розповідав про вихідні та свята у лютому 2024 року. Коли відпочивають та відзначають українці – календар свят.