Камалія неочікувано зізналася, що планувала йти на фронт: що цьому завадило (відео)

Читать на русском
Автор
Камалія хотіла йти захищати батьківщину від країни-агресорки Новина оновлена 08 серпня 2024, 08:53
Камалія хотіла йти захищати батьківщину від країни-агресорки. Фото Колаж "Телеграфу"

Були чинники, які завадили артистці піти на війну

Відома українська співачка Камалія, яка заступалась за свого ексчоловіка в історії з побиттям, здивувала своєю заявою. Виявляється, співачка планувала захищати Україну від ворога.

В інтерв'ю Славі Дьоміну виконавиця розповіла, що планувала йти на війну снайперкою, бо вміє влучно стріляти. Однак від такої ідеї Камілію відмовляли різні військові, і навіть сам колишній Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний. Генерал порадив їй зосередити свої сили на волонтерстві.

"Мене навіть Залужний відмовив. Мені Залужний так сказав: "Ти набагато більше зробиш і робиш зараз, ніж ти підеш на фронт", — поділилась артистка.

Також вагомою причиною, чому Камалія не наважилась долучитися до війська, стали дві доньки співачки — Арабелла і Мірабелла. Дівчаткам було тоді 8 років. Тож артистка розуміла, що не зможе з ними часто бачитися, а дітям особливо потрібна материнська любов. Якби доньки були старші, виконавиця припустила, що б пішла захищати батьківщину.

Камалія пояснила, чому не пішла на фронт

"Мене зупинили діти. Десь були емоції: я розірву цих росіян, буду боротися за свою країну, піду захищати. Потім я почала аналізувати: мої діти у Лондоні з батьком, він не хоче, поки війна, сюди їх повертати. Я почала усвідомлювати, як же вони без материнської ласки, любові, виховання. Якби їм було по 16-18 років, я б пішла. Потім, коли ти думаєш, що твої діти сиротами залишаться, ще й батько вже немолодий, на кого вони залишаться…", — розповіла виконавиця.

Раніше "Телеграф" писав про блогера Андрія Лузана, який вирішив вступити до лав ЗСУ. Він є учасником популярної гумористичної команди.