Двоє синів від різних чоловіків: як виглядають діти ведучої ТСН Наталії Мосейчук і що про них відомо (фото)

Читать на русском
Автор
4239
Наталія Мосейчук має двох синів — Антона та Матвія Новина оновлена 20 серпня 2024, 16:45
Наталія Мосейчук має двох синів — Антона та Матвія. Фото Колаж "Телеграф"

У синів телезірки велика різниця у віці

Наталія Мосейчук – одна з найвідоміших українських телеведучих. Багато хто знає її не лише як ведучу Телевізійної служби новин на "1+1", але також як ведучу політичного ток-шоу "Право на владу", а останнім часом ще й як блогера-інтерв’юера. У телезірки двоє дітей — сини Антон та Матвій, яких вона народила у різних шлюбах.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, як виглядають та чим займаються діти 51-річної Наталії Мосейчук, скільки їм років і де вони зараз.

Антон — старший син Наталії Мосейчук

У першому шлюбі ще задовго до переїзду до Києва та успішної телевізійної кар’єри Наталія Мосейчук народила сина Антона. З маленькою дитиною на руках після розлучення, майбутня телезірка приїхала підкорювати столицю.

Нині старшому синові Наталії Антону 25 років. Відомо, що він здобував освіту в Україні та в Європі одночасно. З першого курсу університету у Києві хлопець почав паралельно навчатися один семестр у Відні. Під час карантину він також здобував освіту онлайн у Німеччині.

Наталія Мосейчук сім’я
Наталія Мосейчук із чоловіком та дітьми
Наталія Мосейчук, сини
Наталія Мосейчук із синами

У травні 2024 року, після інформаційної атаки на Наталю Мосейчук, телеведуча зробила заяву. Вона розповіла, що її 25-річний син Антон здобуває освіту в Німеччині, готується вступати до аспірантури. А виїхав за кордон ще за 3,5 роки до повномасштабного вторгнення, і це було його рішення, на яке вона не може вплинути. Залишатися в Німеччині під час війни, як зазначила Мосейчук, також доросле рішення її сина.

Матвій – молодший син Наталії Мосейчук

Вже під час роботи на "плюсах" Наталія Мосейчук зустріла свого другого чоловіка – ним став Ілля Раєвський. У шлюбі з ним вона народила другого сина Матвія, який молодший за Антона на 13 років. Нині хлопцеві 12 чи 13 років і він навчається в одній із київських шкіл. Незважаючи на побоювання телеведучої, син швидко адаптувався до навчання під час війни та із задоволенням ходить до школи та спілкується з однолітками.

Наталія Мосейчук діти
Наталія Мосейчук із чоловіком та молодшим сином

Раніше "Телеграф" розповідав, як виглядає єдина дочка Юлії Тимошенко, яка подарувала їй трьох онуків. Що відомо про Євгенію Тимошенко?