Назвав українців "хохлами" і тішився руйнуванню "Азовсталі": що говорить про війну актор Володимир Стєклов (фото)

Читать на русском
Автор
Володимир Стєклов підтримує вбивства українців Новина оновлена 27 жовтня 2024, 17:15
Володимир Стєклов підтримує вбивства українців. Фото Колаж "Телеграфу"

Колись він знімався в Україні, а тепер бажає її повного знищення

Російський актор Володимир Стєклов, знайомий українцям із серіалів "Солдати" та "Кадети", так само як і одеситка Лариса Доліна, виявився путіністом. Ще до вторгнення артист, який знімався в Україні, називав українців "хохлами".

Про скандал із росіянином розповів український актор театру та кіно Олексій Богданович в інтерв’ю obezrevatel. "Телеграф" розповідає, як Володимир Стєклов підтримав вторгнення Росії та що говорить про війну українофоб.

Називав українців "хохлами" ще до війни

Російський актор народився у Караганді, Казахстан. З 1996 року працює в театрі "Школа сучасної п’єси", також знімається у кіно та серіалах. Неодноразово був в Україні, а про самі зйомки з росіянином поділився український актор Олексій Богданович.

Володимир Стєклов Олексій Богданович
Стєклов та Олексій Богданович. Фото: tsn.ua

"Ми з ним якось разом знімалися під Києвом. І я вже не пам’ятаю, з приводу чого він розійшовся – зйомки затримувалися чи ще щось таке. Почав голосно обурюватися: "Ці хохли…". А я не витримав, хоча він значно старший за мене. Ми зчепилися. "Ти, кацапура, тут гроші заробляєш, – кричав. – І ти ще пащеку свою відкриваєш на українців?". Ледве до бійки не дійшло", — розповів Богданович.

Пропагандист і довірене лице Путіна

2022 року Володимир Стєклов висловив підтримку вторгненню Росії в Україну. Росіянин відвідував окуповану частину Запорізької області, де розважав осетинську бригаду. До цього артист був серед бойовиків у Луганській області. Він був у Маріуполі 9 травня 2022 року та свідком руйнування "Азовсталі" російськими військовими.

володимир Стєклов російські військові
Актор серед російських загарбників

7 січня 2023 року його було включено до списку санкцій України, що передбачає блокування активів на території країни, призупинення економічних та фінансових зобов’язань, припинення культурних обмінів та співробітництва, а також позбавлення українських державних нагород.

володимир Стєклов

"Ці регіони були в нашій країні (РФ) завжди — як Крим, так і Запоріжжя, Луганськ, Донецьк, Херсон. Це стало дійсністю, у нас там з'явилося багато друзів. Ніхто акторів не змушує, кожен вибирає сам. Ми їдемо туди з великим серцем та з великою повагою. Вважаємо це своїм обов'язком", – цинічно заявив пропагандист у квітні 2024 року.

Денис Пушилін Володимир Стєклов
Стєклов з терористом Пушиліним

Також Стєклов із цього року є довіреним лицем російського диктатора Путіна. Внесено до бази даних "Миротворець" також за незаконне відвідування анексованого РФ Криму.

До речі, нещодавно у пропагандиста виявили рак. Меланому у Стєклова знайшли на голові, шиї та спині.

владимир Стєклов миротворець

Раніше ми писали про ще одну путіністку. Дізнайтеся, як швидко "перевзулась" співачка Олена Ваєнга і що говорить про війну в Україні.