"Скоро на заробітках у Росії ми побачимо фінських штукатурів": У РФ заявили про крах Фінляндії

Читать на русском
Автор
8728
Андрій Назаров
Андрій Назаров. Фото hcdonbass.com

Хокейний фахівець викликав лише сміх у мережі

Колишній тренер збірної України з хокею росіянин Андрій Назаров розповів про погіршення економічної ситуації у Фінляндії. Напередодні він заявив, що Росія тримається на Путіні.

Відповідний коментар хокейного фахівця наводить "Чемпіонат". Назаров вважає, що у Фінляндії руйнується не тільки хокей, а й економіка, через що скоро фіни нібито почнуть масово бігти у РФ у пошуках роботи.

"Раніше стабільним учасником плей-оф на Заході був "Йокеріт", але команда пішла з КХЛ, а фінський хокей стрімко руйнується. І не лише хокей. За повідомленнями фінських інформаційних агентств, минулого року заяв про банкрутство у Фінляндії подали більше компаній, ніж колись у цьому тисячолітті.

За даними статистиків, в результаті втрачено майже 15 тисяч робочих місць. Це дуже серйозні цифри! Чисельність населення країни трохи понад 5,5 млн осіб, дорослих у віці від 30 до 61 року трохи менш як 2,5 млн осіб. Економічна ситуація з кожним роком погіршується, працювати у Фінляндії незабаром буде невигідно, у тому числі через великі податки.

Схоже, скоро на заробітках у Росії ми побачимо фінських штукатурів та монолітників. Росія велика та гостинна країна, всіх прийме”, – заявив Назаров.

Слова Назарова лише розсмішили мережу.

Раніше повідомлялося, що російський хокейний клуб підтримав Путіна на виборах-2024. Нагадаємо, за главу Кремля також підписалася відома російська фігуристка.