Український клуб відмовився від матчу з європейською командою, яка зіграла з росіянами

Читать на русском
Автор
"Рух" проводить тренувальний збір у Словенії
"Рух" проводить тренувальний збір у Словенії. Фото instagram.com/fc.ruh.lviv

Словенський клуб зашкварився, зігравши товариський матч із росіянами

Європейські клуби не гидують грати з російськими командами товариські ігри. Цього разу словенський "Копер" провів спаринг із "Факелом" Воронеж (0:2).

Український ФК "Рух" відреагував на це, адже "Копер" мав зіграти із львів’янами 3 лютого. За інформацією Tribuna, матч "Рух" — "Копер" скасовано.

Перед грою "Копера" з росіянами генеральний директор львівського клубу Ігор Дедишин заявив, що не знав, що у словенців планується спаринг із воронезьким колективом.

"Ми не будемо тоді грати цей матч, якщо вони грають із росіянами. Я вперше від вас чую, але якщо зараз підтвердиться, то ми скасуємо цей матч", — заявив Дедишин.

"Копер" зіграв із "Факелом"

Згодом Дедишин підтвердив, що матч "Рух" — "Копер" скасовано, хоча соцмережі львівського клубу поки що не оголосили про це.

Нагадаємо, напередодні спалахнув скандал через матч словацького "Слована" з "Динамо" (Москва). Чеська "Славія" Прага відмовилася від товариської зустрічі зі словаками після того, як ті вийшли на поле з росіянами. Київське "Динамо", у свою чергу, згорнуло переговори щодо трансферу футболіста в "Слован".